Nechutné útoky: Kdo parazituje na smrti Elišky (†9)? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nechutné útoky: Kdo parazituje na smrti Elišky (†9)?

Rodina zavražděné dívky musí čelit anonymnímu hyenismu.
Rodina zavražděné dívky musí čelit anonymnímu hyenismu. (Foto Aha! – Jana Ulrichová, David Malík, Facebook, ara)

Lidé, kteří na sociálních sítích diskutují o brutálním znásilnění a vraždě Elišky, jsou v šoku. Do debat se jim vměšují anonymové skrytí za falešnými profily, kteří nechutným způsobem smrt nebohé holčičky komentují. Vše už prověřuje policie.

Zatímco rodina Elišku oplakává a pomalu se za pomoci města chystá na poslední rozloučení s ní, bezcitné zrůdy se na internetu baví na jejich účet. Údajný vrah např. popisuje, jak Eliška křičela a jak ji pak raději zabil, aby na to nemyslela. Jiný anonym ukradl fotku Eliščiny matky, založil její falešný profil a jejím jménem v diskusích obhajuje vraha, ohavně mluví o Elišce a vyzývá veřejnost, ať jí pošle peníze na pohřeb.


Aha! všem, kteří na tyto příspěvky upozornili, poradilo, kam je coby kyberkriminalitu ohlásit. „Všechna oznámení prověřujeme a zjišťujeme, zda byl spáchán trestný čin nebo přestupek,“ uvedla policejní mluvčí Alena Bartošová. Co hrozí počítačovým útočníkům
Pomluva – až 2 roky
Poškození cizích práv – až 5 let
Schvalování trestného činu – až 1 rok.

Autor: 

Přečtěte si
trhnisinadledvinkou
15. 9. 2014 • 11:40

milé aha, i vy parazitujete, dejte si facku a zameťte si před vlastním prahem

fizi
15. 9. 2014 • 10:07

A když pominu tuhle kauzu,kdo tu veřejně vystavuje na obdiv nahá těla(třeba Rosenbergera v akci atd.),kdo nechá v diskuzi sprostá a nechutná slova?Kdo takhle veřejně přispívá k výchově mládeže?Zmetci pisálci-gramatiku neumí,ale fotit ,která z modelek je"naostro",to jim jde.Div by jim tam "reportéři" tím foťákem nevlezli.Hnus.

fizi
15. 9. 2014 • 09:56

V prvé řadě by se měli postihovat ti,kteří tu diskuzi vyprovokovali svými dementními a provokativními příspěvky a těmi jsou pisálci z AHA!!!!!.Vnutí Vám to,co si myslí,ale nezakládá se na pravdě.To je můj názor.

dandova
15. 9. 2014 • 07:58

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.