Jindy usměvavý Karel Šíp měl kvůli Holanové rudo před očima: Co o ní řekl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jindy usměvavý Karel Šíp měl kvůli Holanové rudo před očima: Co o ní řekl?

Marcela Holanová by si s Karlem Šípem klidně popovídala, on ale o ní nechce ani slyšet!
Marcela Holanová by si s Karlem Šípem klidně popovídala, on ale o ní nechce ani slyšet! (Foto: Aha! - Josef Mašek, Dana Kolářová, koláž Ahaonline.cz)

Jakmile jindy zábavný Karel Šíp (69) spatřil na sobotní premiéře Fantoma Opery fotografa, okamžitě utíkal z dohledu. Jeho krásná manželka Iva Havránková (39) mu sotva stačila. A když došlo na jméno bývalé manželky Marcely Holanové (63), měl bavič rudo před očima!

„Tak na tohle téma se vůbec nebudu bavit, nechci se absolutně vyjadřovat,“ rozzlobil se jindy usměvavý Šíp, vzal manželku za ruku a pelášil z Goja Music Hall, co mu nohy stačily. Prý se nemohou zdržet, protože spěchají za dítětem domů.


Přitom Holanovou čekají samé lepší časy a s exmanželem by mohli konečně zakopat válečnou sekyru. Po deseti letech soudních tahanic Šíp zpěvačce vyplatil milion korun a ona teď chystá veselku. „On před vámi utekl? To asi nemá čisté svědomí,“ smála se Holanová, která na sobotní premiéru přijít nemohla, ale nedělní si nenechala ujít. „Já bych ho i klidně ráda viděla,“ přiznala zpěvačka, která plánuje svatbu s tenisovým trenérem Bohumilem Pikhartem (49). „Už je to všechno dávno, tak nechápu, proč bychom se nemohli normálně bavit,“ kroutila hlavou Marcela, ale náladu z chování exmanžela si zkazit nenechala.

Přečtěte si
Zyxr
13. 6. 2018 • 09:13

No co i ženy mohou mít mladé maso nejen chlapi. Je rovnoprávnost.

Zyxr
13. 6. 2018 • 09:11

No co i ženy mohou mít mladé maso nejen chlapi. Je rovnoprávnost.

avina
29. 12. 2014 • 14:07

Zviditelnit připomínkou----exmanželka.....jinak nezájem o Holanovou. Nadělala mu dost pekla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.