Jaké je pozadí vztahů Aleny a Romana K.? Čeká nás překvapivé rozuzlení?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jaké je pozadí vztahů Aleny a Romana K.? Čeká nás překvapivé rozuzlení?!

Jaké bylo pozadí k činu a motivace k příšernému zvěrstvu?
Jaké bylo pozadí k činu a motivace k příšernému zvěrstvu? (Foto Aha! – David Malík, Facebook.com)

Malé Elišce (†9) už nikdo život nevrátí  a trest pro zadrženého vraha, ať již bude jakýkoliv, nikdy nemůže být dostatečným odčiněním zvěrstva, kterého se Roman K. (25) dopustil. Sám je otcem a navíc se zjevem obyčejného mladého člověka dokonale rozbíjí zažité představy o bestiální zrůdě. Rodina zavražděné nepatří mezi ty úplně spořádané. Prvotní teorie naznačovaly, že by mohlo jít o nějaký druh šílené pomsty. Jaký byl vlastně vztah mezi matkou Elišky Alenou K. (28) a vrahem?

Deviant z neznámého důvodu přivedl v úterý ke škole svou přítelkyni Editu a syna. Poté je opustil a Elišku odlákal na místo děsivého konce. Opravdu nic nenasvědčovalo tomu, k čemu mělo zakrátko dojít? A z jakého důvodu tam vzdálení příbuzní přijeli? Vše zamotává i samotné vyjádření matky.  „Je to můj bratranec, za posledních deset let jsme se viděli asi dvakrát. Eliška ho ale znala. Žádný konflikt jsme neměli, nedokážu pochopit, proč dceři ublížil,” tvrdila matka Alena na TV Prima. A v tom je ten háček!

Nešťastná babička brutálně zavražděné dívky přiznala, že jejich rodina nežije optimálním způsobem. “Jsme jiní než ostatní rodiny. Za to ale může tahle společnost. Mladí lidé nemají práci, pak se dostávají do existenčních potíží,” snaží se ospravedlnit fakt, že Alena má každé dítě s jiným otcem a děti se úplně vzorně nestarala.  “Výhrady, které jsem k mamince měla, nebudu ventilovat přes média. Byla to máma, nikdo si nedokáže představit, co teď prožívá,” nechce podle vyjádření v Blesku prát špinavé prádlo na veřejnosti žena. Nicméně nějaký spojovací bod mezi ukrutným činem a rodinnými vztahy být může a je úkolem vyšetřovatelů tuto verzi důkladně prověřit. Světlo do všeho by mohla vnést i vrahova partnerka Edita. Zatím zůstává jen smutek a další z expresivních vyjádření zoufalé matky ve včerejším televizním vysílání:  “Za to, že Elišku uškrtil, mu přeju, ať chcípne! Ať ho udupou a ubijou v tom vězení!” Nelítostná realita říká, že její přání zřejmě bude vyslyšeno!



Přečtěte si
prroud
15. 9. 2014 • 08:29

"Zavádějící emoce se zcela záměrně valí z televizních kanálů po většinu vysílacího času Nevěříte? Nevěřte. Naši mocní to ale dobře vědí. Proto vám předkládají v televizi lavinu strachu v hororech a akčních filmech. Totéž už proniká i do dětských seriálů a počítačových her našich dětí. Lidské ego je tlačeno do negativity dnes a denně zprávami ze světa o válkách a násilí, v krimizprávách pak o násilí v městech a ulicích. Vyvolávají zcela úmyslně globální finanční krize, krize politické a plánují ve spolupráci s Vatikánem války tak, aby si nikdo nebyl jist tím, co bude zítra."......... Dovolil jsem si jednu citaci,ktery ovcan tezko porozumi,a kdyz,tak tezko spravne. Ale veim,ze se tu najdou taci,ktery oslovi. S tim me napada otazka: Jakyze emoce vzbuzuje vlastne bulvar svejma vytvorama? Komu ze tedy slouzi??!

prroud
14. 9. 2014 • 17:38

A proc je nikdo nenaucil zakladni moralce? Duvodu je ve spolecnosti dost,mozna to jejich prarodice nenaucili muz jejich rodice,nemeli cas..........kdyz makas,casu ti nezbejva! A zase,neco je spatne,ze jo?

prroud
14. 9. 2014 • 17:36

Hledej problem tam kde skutecne je,uz jen to,ze jsou na socialnim uradu!Neni jejich vina ze nemaji praci a ze prostredky k obzive ziskas praci ktery je malo.....jdi na koren! Neco je spatne,ze jo?

prroud
14. 9. 2014 • 16:46

Porad nechapes ze jde o to ze ZABIL!,koho uz je dalsi vec.

fizi
14. 9. 2014 • 16:18

Amplitudo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.