Mrazivý rozhovor Eliščiny babičky s vrahovou družkou. Policejní past sklapla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mrazivý rozhovor Eliščiny babičky s vrahovou družkou. Policejní past sklapla!

V Romanovi K. neviděla Eliška žádné nebezpečí. Bohužel na to doplatila svou smrtí.
V Romanovi K. neviděla Eliška žádné nebezpečí. Bohužel na to doplatila svou smrtí. (Foto Aha! – Jana Ulrichová, David Malík, Facebook)

Elišku (†9) z Klášterce nad Ohří zavraždil její příbuzný! To, co rodina od začátku pátrání po vrahovi holčičky odmítala jako nemožné, policie včera potvrdila. Ze znásilnění a vraždy malé školačky obvinila bratrance její matky Romana K. (25)! A on se přiznal! Co předcházelo jeho zadržení? Policisté na něj použili fintu. Vyšla jim!

Romana K. poprvé zadrželi hned ve středu, kdy pojali první podezření, a rovněž kontaktovali všechny příbuzné. Tehdy ho ale ještě po několika hodinách propustili a celý den ho pak nespustili z očí. Jeho chování během dne pak jen potvrdilo hrůzné podezření... K zatčení došlo ve čtvrtek večer.

Přišel i s přítelkyní

Když se babička Anna, která o Elišku pečovala, dozvěděla jméno obviněného, zhroutila se. „Tomu nemůžu věřit, vždyť on má sám ženu a dítě!“ plakala. Okamžitě proto začala svému synovci volat. Ten byl ale v tu chvíli už v rukou policie a telefon nezvedal. Babička se však brzy spojila s jeho přítelkyní Editou. „Řekla mi, že v úterý kolem dvanácté hodiny byla s Romanem i jejich synem před školou. Policii to ale neřekla,“ tlumočila babička reportérovi deníku Aha! telefonát, ze kterého mrazí.

Bojovala o život
Na povrch přitom vyplouvají okolnosti zrůdného činu. Je pravděpodobné, že vrah se poté, co Elišku spatřil, se svou partnerkou i synem rozloučil a o něco později dívku oslovil. Ta ho znala, a tak se zřejmě nebála s ním odejít. Roman K. dívenku vylákal na odlehlé místo nedaleko Ciboušova. Tady také malá Eliška zemřela.

Podle serveru iDnes.cz se vrah odhodlal k sexuálnímu násilí ve chvíli, když viděl dívku močit. Eliška se podle zdroje Aha! bránila, za nehty tak zůstaly stopy vrahovy DNA. Jestli Roman K. svůj čin plánoval, zatím jasné není.
Když policisté dívku našli, byla svlečená. Věci pachatel odnesl, pravděpodobně proto, aby zakryl stopy.

Je ve vazbě

Obviněného Romana K. přivezli policisté před soudce včera odpoledne. Ten na něj okamžitě uvalil vazbu.
Eliška zmizela v úterý krátce po poledni cestou ze školy. Pátraly po ní stovky policistů, hasičů i dobrovolníků. Její tělo našli kriminalisté ve středu odpoledne v lese, zhruba kilometr od místa, kde s babičkou Annou bydlela. Soudní pitva potvrdila, že dívka zemřela násilnou smrtí.



Autor:  sch,

Přečtěte si
platykodon
13. 9. 2014 • 21:07

Celá záležitost je nechutná. Vraha bych vydala otci té dívenky. A redaktory taky. Vraťte se do základní školy - ...doplatila na to svou smrtí .... snad životem, ne? A o gramatice ani nemluvím.

borka30
13. 9. 2014 • 20:56

To je celé podivné, rodina feťáků neměla peníze a proto kdoví co s malou prováděli. Zavřít je všechny i tu její slavnou maminku.

petrkonya
13. 9. 2014 • 15:37

Tak za 1. By me zajimalo proc mela holcicku v peci babička a za 2.matka nevipada zdrcene kdyz pozuje pred medii a za 3.se ukaze nas zakonjinak toho ***a bych poslal k ledu

peterwilliams
13. 9. 2014 • 15:11

jeho mila alenka rikala ze ho zabije !!!tak dotoho flundro a babo !!!

peterwilliams
13. 9. 2014 • 15:08

chce se mu z te rodiny zvracet

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.