Zdrcená Dagmar Havlová: Nejhorší den její kariéry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zdrcená Dagmar Havlová: Nejhorší den její kariéry!

Zrušili premiéru, ve které měla Havlová zářit...
Zrušili premiéru, ve které měla Havlová zářit... (Foto pro Aha! – archiv Divadla na Vinohradech)

To se jí za 35 let, co hraje v Divadle na Vinohradech, ještě nestalo! Dagmar Havlové (61) včera zrušili premiéru. Bývalou první dámu to doslova zdrtilo. Za zrušené představení může nemoc Petra Kostky (76).

Ještě ve středu Havlová s Kostkou a dalšími herci na Vinohradech bez problémů na premiéru zkoušela. „Je to krásná postava, každý ten vstup můj na jevišti je z jiného zákrutu její duše,“ řekla Havlová reportérovi ČT po zkoušce o své postavě baronky Castelli v rodinném dramatu Rod Glembayů.

Ve čtvrtek dopoledne se ale Kostkovi udělalo špatně a doktorka ho, údajně s bolestmi břicha, poslala sanitkou do Nemocnice Na Františku. Herec chtěl po vyšetřeních podepsat revers, ale doktoři si ho ve špitále nechali přes noc.
Včera dopoledne pak ředitel vinohradského divadla Tomáš Töpfer(63) oznámil: „Pro onemocnění pana Kostky, který zůstává ještě v nemocnici, jsme museli zrušit dnešní premiéru. Náhradní termín bude včas oznámen.“

Následně Töpfer Havlové a dalším hercům zavolal. Dagmar zpráva o zrušení premiérového představení zdrtila. A není divu, každý umělec se totiž pekelně soustředí na den premiéry a bojuje přirozeně s trémou. A to najednou Kostkův kolaps utnul!  
Havlová a spol. teď neví, kdy budou hrát, na kdy soustředit síly a energii... Tohle se podle zjištění deníku Aha! Havlové v kariéře ještě nikdy nestalo. Smrt manžela a pásový opar...
Dramatických chvil zažila Havlová během divadelní kariéry už mnoho. Tak třeba v lednu roku 2012, kdy se na prkna vinohradského divadla postavila poprvé po smrti svého manžela Václava Havla (†75). Představení Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! tehdy odehrála se slzami na krajíčku. Před premiérou Chvíle pravdy v roce 2006 shodou okolností Petra Kostku postihl pásový opar.



Přečtěte si
w.mojko
10. 8. 2015 • 08:01

aby sa Dasa nezblaznila...to, ze jej kolga skolaboval, ju vobec nevzalo. Ale ze nemohla zaziarit,to ju rozhodi...A jej kecy o skormutenej, smutiacej a utrapenenj vdove uz naozaj lezu na nervy kazdemu...mala som ju rada, fandila som jej, ale odkedy zacala hrat milujucu manzelku nemocneho,zhyraleho a falesneho pisalka, odpadla mi od chuti. No a tie jej vystupy so slzami v ociach pri kazdej prilezitosti a spomienke na neho...radsej nekomentujem

dzejar377
16. 9. 2014 • 21:01

jási stejně myslím , že Dáša je u nás v ČR zlatokopkou č. 1 !!! A hotovo !!!

6010
16. 9. 2014 • 16:49

Ten kdo napsal článek shora je nějaký tragéd.Že prý je Dáša zdrcená.Myslím, že to by sedělo k tomu, až by pan Kostka vydechl naposledy, ale takto nám všem nezbývá nic jiného, než mu držet palce, aby se brzy uzdravil.Nějaká premiéra je proti zdraví člověka a navíc tak dobrého herce - nic.

avina
16. 9. 2014 • 13:23

Vždy si vzpomenu na pravdivý pohled osobnosti p.Veškrnové v knize: " 7 týdnů,co otřásly Hradem".V jejím pohledu, vystupování je vidět totéž.Obětovala se pro staršího muže,malého vzrůstem...kterého by si nevšimla,kdyby nebyl prezidentem.Chce užít života...Je ale více lepších hereček, ovšem bez možností...Ona ji dostává,jako bývalá žena prezidenta--jinak je ale osamocená,prázdno kolem ní.Ani o maminku...nevrátila jí péči ,pomoc s dcerou Ninou...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.