Tohle je tvář vraha malé Elišky! Strýc se přiznal ke znásilnění a vraždě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tohle je tvář vraha malé Elišky! Strýc se přiznal ke znásilnění a vraždě!

Strýc se k brutální vraždě přiznal.
Strýc se k brutální vraždě přiznal.  (Foto Aha! – David Malík, Facebook )

Brutální vražda malé školačky otřásla Českem a lidé volají po krvi! Blesku se podařilo získat některé fotografie podezřelého vzdáleného strýčka. Tohle je muž, který se přiznal k vraždě Elišky. Nyní skončil ve vazbě.

V pátek večer uvalil soud na muže vazbu hned z několika důvodů. „Mohl by utéci, mařit vyšetřování tím, že by ovlivňoval svědky a mohl by pokračovat v trestné činnosti,“ řekl státní zástupce František Ctibor.

Muž se k vraždě Elišky i jejím znásilnění doznal. Policie nemá pochyb o tom, že má skutečného pachatele. Muži tak hrozí až výjimečný trest doživotí!

Dívenka se bránila co, mohla a svého vraha poškrábala. To byla jedna z indicií, díky které se policisté dopátrali svého pachatele. Roman K. skončil ve čtvrtek večer v cele a nyní jsou k dispozici i jeho fotografie. Jelikož tohoto muže nyní nenávidí celá republika, měl přes tvář kuklu chránící jeho identitu.

Za znásilnění a vraždu malé Elišku mu hrozí výjimečný trest, byť dav ho nejraději veřejně zlynčoval. Roman K. je synem sestry Eliščiny babičky Anny a údajně je drogově závislý. Smutné je, že je to také otec a má vlastní děti…



Autor:  mpa

Přečtěte si
clarabella
13. 9. 2014 • 21:25

Jak to že, že to nedá léčit? Postavit ke zdi a kulku mezi oči. Byl by vyléčenej raz-dva.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.