Tohle vás dojme. Nejoblíbenější český DJ Michael Burian uspořádal nezapomenutelné zásnuby | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tohle vás dojme. Nejoblíbenější český DJ Michael Burian uspořádal nezapomenutelné zásnuby

 (Miroslav Šmikmátor)

Rezidentní producent a DJ Dance Exxtravaganzy Evropy 2, který hostuje na legendárních parties po celé Evropě, uspořádal nezapomenutelnou žádost o ruku pro svoji fanynku. Přímo v hlavním čase v sobotu na Mácháči na stage rádia Evropa 2 pustil romantické video se žádostí o ruku od Honza Zdarek pro Evu.  

„Evin přítel mě oslovil přes facebook s tím, že má skvělý nápad, jak ji požádat o ruku. Ten nápad se mi moc líbil, a protože je Eva mou velkou fanynkou, snažil jsem se udělat maximum pro to, aby na žádost o ruku nikdy nezapomněla. Jsem nadšený, že hudba má takovou moc, že lidi naladí, pobaví a romanticky spojí. Držím palce, ať to Honzovi a Evě vyjde,“ říká jeden z nejlepších DJů současnosti Michael Burian.

Michael Burian, který má na svém facebooku přes 63 000 fanoušků, hraje v Anglii, Německu ale třeba i v nejznámějších klubech na Ibize, tak bude mít nejspíše teď plno nabídek ze svatebních agentur, protože tahle žádost se mu opravdu povedla. Od roku 2008 je hlavním rezidentem pořadu Dance Exxtravaganza Evropy 2. Několikrát vyhrál anketu o nejoblíbenějšího  DJe České a Slovenské republiky.

Video: http://youtu.be/bnnp3OoOL7E

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.