Rychtářova přítelkyně promluvila: Macura mě šikanoval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rychtářova přítelkyně promluvila: Macura mě šikanoval!

Macura ji chtěl mít jen pro sebe.
Macura ji chtěl mít jen pro sebe. (Foto Aha! – Martin Hurda, ara)

Káže vodu a pije víno! Ctitel tragicky zesnulé Ivety Bartošové (†48) a samozvaný ochránce týraných žen Zdeněk Macura (40) byl nařčen z domácího násilí. Jeho exmilenka Vlaďka Šuleková (44) promluvila o šikaně a psychickém teroru, které prý zažívala, když u něho bydlela.


„Zdeněk mě izoloval od ostatních lidí, s tím že si nepřál, abych s nimi mluvila nebo se stýkala,“ svěřila deníku Aha! Šuleková. „V jeho domě, kde bydlí týrané ženy, jsem si s nikým nesměla tykat a ženy mě musely oslovovat paní domácí. Když jsem šla k některé z nich na pokec, tak se mu to nelíbilo a hned mě táhnul pryč,“ popisuje Vlaďka, která žila se Zdeňkem půl roku.


„To, co popisuje, se nazývá sociální izolace a je jedním z projevů domácího násilí,“ připustil dokonce sám Macura. „U nás to však bylo jinak. Na začátku vztahu jsem si přál, aby tam byl odstup k ženám, které jsou mými klientkami. Následně se to pak uvolňovalo. U domácího násilí je to naopak,“ hájí se muž, který tak rád veřejně vystupuje proti domácímu násilí na ženách.



Přečtěte si
mpads
14. 10. 2014 • 14:21

Ublížil Ivetě léky, které jí protizákonně a nebezpečensky dával z černého trhu tím jí zabíjel. a věděl , že je přitom alkoholička a že se chce zabít už před rokem Příznaky cirhózy jsou vidět a Iveta krvácela o svém stavu věděla, že není zdravá a Rychtáře jen trpěla, protože už sama sebe a finance nezvládala. Jemu to vyhovovalo a čekal na pomalou smrt Ivety . Dělal vše proti zákonné věci a někteří diskuteří neví co znamená zákon a morálka. Stačilo, kdyby jí nikdy nevyváděl z léčení, když už tam byla. Lékaři by udělali komplexní vyšetření zdraví a byl byl by určen postup uzdravení. Při zjištění cirhózy lékaři a promluvení s ní, by už neutíkala a Rychtář by byl kničemu a zesměšněn, jako ochránce zdraví. http://nemoci.vitalion.cz/cirhoza-jater/

setroseuros
6. 10. 2014 • 12:25

Macura ji sikanoval a psychycky tyral tak utekla k jeste vetsimu tyranovi A co maji spolecne Martuci, Macura , Rychtar? Zeny! Vsichni meli Ivetu a pak Vladku !

illis
5. 10. 2014 • 15:25

hejhej Ostatně stejně nízké jIQ ako sám Pepan. Iveta mohla žít , kdyby nepotkala toho trotla .

illis
5. 10. 2014 • 15:23

Macura jí pomohl a ona se mu odměnila pomluvami . Měla by dostat pořádně přes pusu, aby věděla, že takto se ženská k člověku, který ji pomohl nechová .

hgfcf
26. 9. 2014 • 12:42

brugal přesně tak ani mně nevadí a dost panu Rychtářoví fandím a jemi uplně jedno co si notoryčtí nadávačí omně myslí .Jsem svuj a tak to zustane .Jan Adamec ze Znojemska .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.