Nová Česká Miss Lucie Hadašová (20) - SKANDÁLNÍ MINULOST: Fotila se nahá! Za peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nová Česká Miss Lucie Hadašová (20) - SKANDÁLNÍ MINULOST: Fotila se nahá! Za peníze!

PRAHA – Tak tohle je skutečně šok! V sobotu večer vyhrála studentka práv Lucie Hadašová (20) titul České Miss, a už v neděli ráno se najednou objevily její dosud utajované erotické fotografie. Hadašová erotické snímky nafotila nejprve v roce 2003 (tehdy ještě nebyla ani plnoletá!) a pak znovu v roce 2006.

Přijde teď o korunku?

A za focení dostala i zaplaceno! Přijde kvůli tomu třetí Česká Miss o korunku? Co na její hodně odvážné fotky říká ředitelka soutěže Michaela Maláčová?

Na fotografiích je čerstvá Česká Miss Lucie Hadašová pouze v miniaturních bikinách, které si se smyslným výrazem v očích poodhaluje, a prsa jí jen z části zakrývají její dlouhé blonďaté vlasy. Na dalších snímcích je pak Lucie oblečená pouze ve spodním prádle s úplně průsvitnými kalhotkami, přes které je velmi zřetelně vidět celý její klín. Hadašová je v roce 2003 a 2006 nafotila s fotografem Michalem Pavláskem pro studio Glamour.cz. Toto studio se zabývá focením erotických snímků náctiletých českých modelek. „Hledáme zajímavé, atraktivní, sexy dívky, které mají „ďábla v těle“. Nabízíme fotografování v exkluzivním studiu případně exteriéru, velmi zajímavé finanční ohodnocení, solidní a profesionální jednání,“ píše se na stránkách Glamour.cz. Na snímky včera jako první upozornil diskusní klub České celebrity Jirkazz na serveru Lapiduch.cz.

Mohou tyto fotografie připravit Lucii Hadašovou o korunku? Když jsme včera zavolali šéfce soutěže Česká Miss Michaele Maláčové, už o erotických snímcích věděla a už o nich mluvila i se samotnou Hadašovou: „Ano, ty fotky jsem viděla. Vytáhl je nějaký Lucčin nekamarád, který si s nimi teď dělá reklamu. Vůbec mi to nestojí za to, abych se k tomu nějak dál vyjadřovala,“ řekla deníku Aha! očividně naštvaná Maláčová, která samozřejmě kvůli pověsti své soutěže o žádný skandál nestojí, a tak se snaží zatím celou věc bagatelizovat. Hadašová se tedy zatím o korunku bát nemusí. Tedy pokud z její minulosti nevyplavou nějaké další hříchy.

Je tady ovšem ještě jedno »ale«. Vítězka České Miss by měla Česko reprezentovat na světové přehlídce Miss Universe. A je otázka, co se stane, až se její pořadatelé dozvědí, že zástupkyně Česka v minulosti fotila erotiku za peníze... „Je docela dobře možné, že ji na Miss Universe vůbec nepustí,“ tvrdí jedna z bývalých missek.

26.2.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.