Večírek České Miss: Krásky se válely po podlaze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Večírek České Miss: Krásky se válely po podlaze!

Finalistky soutěže vytřely svými šaty zem a odhalily pohled na svá stehna.
Finalistky soutěže vytřely svými šaty zem a odhalily pohled na svá stehna. (Aha! – Marek Pátek a Dalibor Puchta)

PRAHA – To byla ostuda! Krátce poté, co miliardář Zdeněk Bakala (partner ředitelky soutěže Michaely Maláčové) za půl milionu korun v dražbě získal korunku nové České Miss 2007 Lucie Hadašové (20), začaly se v pražském Top Hotelu dít věci! Novopečená Miss se sice chovala zdrženlivě, ostatní hosté ale večírek proměnili v sexuální orgie a bohapustý opilecký mejdan!

  • Babickému dělala společnost Kocurová
  • Průšová dráždila přítele v rozkroku

Alkohol, vášnivá objetí, osahávání přítomných krásek… Štěstí, že to neviděla nejbohatší Češka světa Ivana Trumpová, která brzy odjela do hotelu. Možná by ještě v noci sedla na letadlo a pláchla ihned domů do Ameriky. Snad jediným, kdo se na večírku nebavil, byl golfista Alan Babický, přítel moderátorky Lucie Borhyové. Přišel sám a příliš se nezdržel – spěchal za Lucií, která je po operaci slinné žlázy.

Babickému dělala na chvíli společnost bývalá misska Jitka Kocurová. Ovšem náladu mu zlepšila jen na chvíli, Babický nakonec odjel raději domů.

Mezi největší pařiče se zařadil přítel zpěvačky Šárky Vaňkové, produkční Jakub Vytáček. Ten přišel na večírek sám a ihned se jeho nejlepšími kamarády staly alkohol a taneční parket, po kterém divoce poskakoval, jako by ho popíchal roj včel. Jeho choreografii, při které se opíral o své taneční oběti, se nevyhnula ani první Česká Miss Kateřina Smejkalová. Opodál se, ve snaze najít nějakou společnost, s úsměvem a skleničkou v ruce potácela finalistka České Miss Sandra Vídeňská. Ta nakonec skončila v náruživém objetí svého přítele Lumíra Matiho, exmilence Ilony Csákové.

Hru s podlézáním překážky, při které skončí většinou každý na zemi, si vymyslely missky z loňského ročníku, které do své zábavy zapojily i čerstvé finalistky. Přítomní tak měli možnost vidět poloodhalené krásky válející se se smíchem na zemi. Bývalá Miss ČR Kateřina Průšová zase během přenosu chvílemi dráždivě zajížděla rukou-šmátralkou svému přítelovi Vladimíru Konvalinkovi do rozkroku. Milostnému skotačení s přítelem se nevyhnula ani Česká Miss 2006 Renata Langmannová. Bez objetí nezůstala ani Tereza Maxová, která se s radostí vrhla na uhlobarona Zdeňka Bakalu, jehož peníze z vydražené korunky poputují právě na její nadaci.

Novopečená Česká Miss Lucie Hadašová, které dělali doprovod přítel Roman a třináctiletá sestra, se samozřejmě nevyhnula jízlivým otázkám, zda jako téměř všechny předešlé Miss také brzy nevymění partnera. „Já doufám, že nás tato soutěž po roce, co spolu jsme, nerozdělí,“ ubezpečovala všechny Hadašová. Jenže Lucko, to říkaly i všechny ty před tebou…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.