Smolařka Sabina Laurinová (42) na ocet: Přemýšlí o sexu na jednu noc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Smolařka Sabina Laurinová (42) na ocet: Přemýšlí o sexu na jednu noc!

Sabina Laurinová žije bez mužského dotyku a neví, jak z toho ven...
Sabina Laurinová žije bez mužského dotyku a neví, jak z toho ven... (Foto: Aha! - Marek Pátek)

Herečce Sabině Laurinové už nějaký ten čas nemá kdo zahřívat postel. Na život v celibátu si již zvykla, nové muže nevyhledává a zřejmě to tak zůstane. Pokud zásadně nepřehodnotí svůj postoj k jednorázovému sexu!

Kdybychom hledali mezi českými herečkami odbornici na zpackané vztahy, určitě by bylo chybou přehlédnout hvězdu Doktorů z Počátků Sabinu Laurinovou. "Musím přiznat, že jsem stále sama. Vím o sobě, že jsem komplikovaná osobnost a nad vztahy moc přemýšlím?," povzdechla si opuštěná herečka v Blesku.


Své neúspěchy v lásce vidí v přílišném důrazu na zamilovanost. "Přišla jsem na to, že jsem hodně založená na lásku a k tomu, abych si s někým něco začala, potřebuji city," říká Sabina a tak trochu závidí své seriálové postavě, alkoholičce Martě: "Možná kdybych jí byla víc podobná, tak vyzkouším i sex na jednu noc, ale já to mám jinak. Vím, že v dnešní době je to spíš nevýhoda, ale změnit to nejde," zoufá si Laurinová.



Přečtěte si
jarypadlo
10. 9. 2014 • 11:39

Zkus aspoň Venušiny kulky a uleví se ti.

babapsi
10. 9. 2014 • 09:32

píšete o jedné a té samé věci stále dokola, ale ať Sabina smýšlení nezmění, opravdu po sexu na jednu noc pro ženu zbývá jen chandra, muži to mají naprosto opačně, Sabino vydrž, ještě takových 10 let a po přechodu Tě to samo přejde! Ono také vztahy ,kde jsou spolu 30,40,50let a provozují sex, už je to pomalu jakko incest, jako brácha a segra, vše má svoje, přeji slunce v duši!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.