»Český Vinnetou« Stanislav Fišer (82) zkolaboval: Chci umřít doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

»Český Vinnetou« Stanislav Fišer (82) zkolaboval: Chci umřít doma!

Stanislav Fišer
Stanislav Fišer (Foto: Aha! - Petr Merta)

Zčistajasna mu došly síly. »Český Vinnetou« Stanislav Fišer (82) se zamotal, přestal úplně mluvit a měl namále. A to zrovna v době, kdy ho jel navštívit Jiří Krampol (76).

 „Poslední tři roky mi je čím dál hůř. Lékaři nedokážou přijít na příčinu. Najednou se mi zvýší do smrtelné výšky tlak a je se mnou málem ámen,” přiznal včera Aha! Fišer, kterého rakovina hrtanu a následné operace před deseti lety připravily o hlas. „Je mi moc líto, že manželka návštěvu pana Krampola musela zrušit. Ale já byl téměř mrtvý,” stýská si herec.


„Víte, má motolici za motolicí. Kolabuje pořád a kdybychom zavolali sanitku, obávám se, že by si v nemocnici už Standu nechali,” vysvětlila hercova manželka. „A to já nechci! Chci umřít doma! V nemocnici mi už pomoci nemohou...,” říká Fišer odevzdaně.

Krampol:  Nesmíme ho ztratit!
„Standu obdivuji a už dlouho si říkám, že ho musím navštívit. Vždyť v dabérství je to můj učitel,” řekl Aha! zklamaně Krampol. „Snad mu bude líp. Tohoto člověka ještě dlouho nesmíme ztratit. Ten zatraceně umí!”



Přečtěte si
prdyvrdy
30. 9. 2014 • 18:13

Pana Fišera jsem miloval a miluju. Nechápu, že toho jeho talentu tak málo využívali pro film.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.