Geislerová ukázala bříško! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Geislerová ukázala bříško!

Aňa Geislerová dala kvůli svému těhotenství přednost minerálce a s rostoucím břichem se každému chlubila.
Aňa Geislerová dala kvůli svému těhotenství přednost minerálce a s rostoucím břichem se každému chlubila. (: Jan Dvořák)

PRAHA – Aňa Geislerová (30) ukončila spekulace o svém těhotenství a potvrdila informaci, kterou jako první přinesl deník Aha! již před časem!

Aňa Geislerová (30) ukončila spekulace o svém těhotenství a potvrdila informaci, kterou jako první přinesl deník Aha! již před časem! Na prvním ročníku udílení cen Czech Grand Design v pražském Rudolfinu totiž předala jedno ocenění nejlepším českým designérům v šatech, pod kterými se rýsovalo nepřehlédnutelné těhulkovské bříško!

A i když se pak zdržela i na párty, žádných bujarých přípitků se nezúčastnila a oceněným připíjela neperlivou aquilou v nové láhvi, za kterou byli její autor Jan Čapek a výrobce Karlovarské minerální vody nominováni hned ve třech kategoriích Czech Grand Design. Nejlepším Designérem 2006 byl nakonec vyhlášen Jiří Pelcl, který vedle prestižního ocenění získal od generálního partnera ankety Mattoni Grand zakázku na výrobu ceny pro příští ročník ankety!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.