Rychtář se vzteká: Pozůstatky Ivety se dělit nebudou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rychtář se vzteká: Pozůstatky Ivety se dělit nebudou!

Rychtář se rozhodl žít s urnou a nic ho od toho neodradí.
Rychtář se rozhodl žít s urnou a nic ho od toho neodradí. (Profimedia.cz)

Mysleli to s ním dobře, ale jeho to jen rozčílilo. Vdovec Josef Rychtář (56) se dává všemožně slyšet, jak by se měla správně uchovávat památka Ivety Bartošové (†48). Přitom je to paradoxně on sám, kdo nesčetněkrát od smrti zpěvačky její památku pošlapal. Naposledy ho rozčílila nabídka jedné firmy.

Josef Rychtář se rozhodl dožít život s urnou s ostatky Bartošové vedle postele. Ani to mu podle některých podezření nebrání, aby v té posteli byl s nějakou tou kamarádkou. Ale zpátky k věci. Vdovec se s urnou rád fotografuje, tak mu jistá firma nabídla, že z popela Ivyty dokáže komplikovaným procesem extrahovat uhlík a za pomoci moderní technologie z něho dokáže udělat umělý diamant, který si pak třeba může nechat zasadit do prstenu.


Nabídka je o to lákavější, že hrabivému Rychtářovi nabídla službu firma zcela zdarma. Ušetřil by tak čtvrt milionu korun! Jenže nevypočítatelný vdovec se rozzlobil. "Kategoricky jsem to odmítnul, bylo by to zneuctění Ivetčiny památky," prskal svým typickým způsobem vdovec na dotaz Blesku. A nakonec svůj postoj odůvodnil: "Nezpracovali by všechen popel, ale jen jeho část. To by bylo, jak kdyby jí uřízli ruku, nebo nohu! A to pro mě nepřichází v úvahu!" Ale tím celkem překvapil...
Vždyť nevyužitý zbytek ostatků by si mohl nechat v urně a měl by i oblíbenou schránku na popel a diamantový prsten připomínající Ivetu k tomu. Rychtář si však stále vede svou: "Dokud budu naživu, budu mít svou ženu u sebe a nic se dělit nebude."



Přečtěte si
rezacek
4. 9. 2014 • 22:16

Ať si tu svou masokostní moučku třeba nacpe do fajfky, debil !!!

hejhej
4. 9. 2014 • 19:51

rentierskej: Kdyby Iveta nebyla závislák, tak by jí Rychtář nestál ani za pohled. Naletěla tyranovi, který, jak řekl, jí dostal tam, kam chtěl - pod vlak. Může ten svůj smradlavý ksicht "křivit smutkem" jak chce, většina lidí je přesvědčená, že na její sebevraždě má velký podíl a jeho šklebu ani hysterickým slzám nevěří.

petrarka111
3. 9. 2014 • 22:12

souhlas, je to primitivní ubožák a zmetek. ... ale Boží mlýny melou....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.