Hrozivé okamžiky smrti: Hledal Rychtář Ivetu schválně jinde? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hrozivé okamžiky smrti: Hledal Rychtář Ivetu schválně jinde?

Rychtář se brání, že za smrt bartošoví nemůže.
Rychtář se brání, že za smrt bartošoví nemůže. (Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček, koláž Ahaonline.cz)

I čtyři měsíce po tragické sebevraždě Ivety Bartošové (†48) vycházejí najevo detaily, které staví celou událost do nového světla. Kriminalistika popisuje případy, kdy zločinec záměrně poukazuje na detaily, které by ho mohly usvědčit, aby od nich odvedl pozornost. Tak to působí i po odvysílání dosud nezveřejněných částí rozhovoru s Josefem Rychtářem (56) Ve VIP zprávách FTV Prima.

Vdovec rád povídá
Interview s čerstvým vdovcem bylo natočeno jen pár dní po skonu Bartošové a televize dala exhibujícímu Rychtářovi velký prostor. Proto se s chutí rozpovídal i o věcech, na které se ho nikdo neptal. Z ničeho nic si začal sypat popel na hlavu s tím, že Iveta zemřela jeho chybou, protože už byl blízko ní, ale pak se obrátil a od místa poblíž tragédie se vzdálil.


Hromada popela na hlavě
"To byla má osudová chyba, kterou si budu do konce života vyčítat. Já jsem z toho přejezdu odešel a šel jsem dál podél trati, mezi tratí a rybníkem. Bohužel jsem podcenil kontrolu," pofňukával na kameru profesionál v oboru bezpečnosti.
Hledání jen naoko
To však jen dává vzniknout podezření, že celé hledání Bartošové po Uhříněvsi byla jen habaďůra a Rychtář mohl ve skutečnosti vědět, kam se Iveta vydala. Vždyť o tom mohla v některém ze svých alkoholických delirií mluvit. Navíc Rychtář měl veškeré dění v domě zaznamenané na kamery a neuniklo mu ani slovo z telefonických rozhovorů zpěvačky, které tajně nahrával.
Přál si, aby byla jen zmrzačená
Televiznímu štábu dále popisoval své pocity: "Kdybych šel dál, možná bych ji na těch kolejích našel. Do poslední chvíle jsem věřil, že jenom přišla o ruku nebo o nohu. Já bych se s tím dokázal smířit, daroval bych jí krev nebo nějaký orgán kdyby potřebovala. Do konce života bych se o ni staral. Krmil bych jí, kdyby bylo potřeba, v tom by nebyl problém. Na vozíčku bych ji vozil," vypočítává vdovec v rozhovoru. Nechutné? Pobuřující? V každém případě podezřelé a Josef Rychtář se stigmatu člověka zodpovědného za sebevraždu zpěvačky bude jen těžko zbavovat. A to i přes zprošťující závěr vyšetřování policie.



Přečtěte si
mpads
4. 9. 2014 • 03:00

To není argument. Hlavní argument je že se o Ivetu měl Rychtář postarat a dát jí na léčení za každou cenu. jako manžel a ne ¨čekat až odejde nějaký orgán a případně zemře. Tak jí ničil játra. Kecy nekecy. jenom se starat o zdraví , jak by to udělal každý v rodině za člena.

hejhej
3. 9. 2014 • 10:05

Zemřelo mnoho daleko slavnějších než byla Bartošová, různou smrtí. Ale měli za partnety normální lidi, takže nebyla taková šaškárna, kterou předvádí hloupý Rychtář a své debility cpe denně do bulváru.

erene
2. 9. 2014 • 22:01

vím jací jsou psychopati typu Rychtáře a že dokáží člověka dohnat k sebevraždě !!

dahadaha
2. 9. 2014 • 21:40

Dej si obklad, hlavně že ty víš všechno nejlíp.

xcarodejka
2. 9. 2014 • 21:09

Poruchu osobnosti má hodně lid í/ psychopati, disociálové, asociálové/ ale to není psychické onemocnění a neodebírá se prívní způsobilsot / dříve to poprvovali/, ale hranice mezi "svéprávností" a "nesvéprávností/ je křehká. Obávám se, že odborník může snadno chybovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.