Nové miminko v Ordinaci: Vydělává víc než vy?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nové miminko v Ordinaci: Vydělává víc než vy?!

Podle sestřičky Mirky dostalo dítě jméno Mireček
Podle sestřičky Mirky dostalo dítě jméno Mireček (Foto pro Aha! - TV Nova)

 O nového člena se rozšířila seriálová rodina Ordinace v růžové zahradě 2. Dostal jméno Mireček, nosí ještě plínky a je mu jen půl roku. Od prvního okamžiku se do něj zamilovala představitelka sestřičky Mirky Kristýna Kociánová (29).

„Kristýna není sice matka, ale natáčení s dítětem se vůbec nebála,“ prozradil Aha! zdroj z hereččina okolí. I když Kristýna strávila s miminkem několik hodin, biologické hodiny jí to prý nenastartovalo. „Ani já, ani Mirka těhotné zatím nejsme,“ svěřila Aha! s úsměvem představitelka zdravotní sestřičky, která mohla scény s miminkem využít jako trénink na své mateřství. „Zatím miminko ani svatbu neplánujeme, všechno má svůj čas, ale výhledově bych si dítě určitě přála,“ řekla už dříve Kociánová.

Dětští rekordmani: Vydělávají si na plínky!
Tak malý kojenec se na place neobjevil poprvé. Tím nejmladším byla představitelka malé Magdičky Anna Bella, která začala točit v době, když neměla ještě ani půl roku. V každém případě jsou obě děti rekodmani. Už v půl roce si dokázaly, na rozdíl od svých vrstevníků, vydělat na plínky. Honoráře takto malých dětí se v seriálech pohybují v rozmezí 1500 až 2000 korun za natáčecí den.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.