Mistr přeřeků znovu na dlažbě: Bývalého sportovního komentátora Tittelbacha vyrazili z další televize! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Mistr přeřeků znovu na dlažbě: Bývalého sportovního komentátora Tittelbacha vyrazili z další televize!

Návrat Václava Tittelbacha na výsluní se nekoná. Zase dostal padáka.
Návrat Václava Tittelbacha na výsluní se nekoná. Zase dostal padáka. (Foto Aha! – Jaroslav Legner, Roman Souček, Pavel Machan, ara)

Václav Tittelbach (59) byl dlouhá léta sportovním komentátorem a moderátorem na Nově, byť ho řada diváků nemohla vystát kvůli věčným přeřekům a neznalosti sportů, o kterých mluvil. Pak z Novy dostal v dubnu 2012 vyhazov a slehla se po něm zem.

Až v létě roku 2013 se Tittelbach náhle objevil na kandidátce Babišova hnutí ANO, když se snažil uspět v politice ve Zlínském kraji. Nakonec ale odstoupil (prý kvůli zdraví) a znovu se po něm slehla zem. Až do letošního srpna.

To se objevila zpráva TV Barrandov, která do svého podzimního programu zařadila publicistický pořad Týden v Rigu, kde měl s politiky diskutovat šampion v boxu Ondřej Pála a právě moderátor Václav Tittelbach. Jenže, jak se nám z dobrého zdroje podařilo zjistit, těsně před startem pořadu dostal Tittelbach padáka i na Barrandově. Proč?

PŘIPOMEŇTE SI VTIPNÉ HLÁŠKY VÁCLAVA TITTELBACHA:

Podle našeho zdroje se po chodbách televize šuškalo, že Tittelbach měl moderátorstvím netknutého Pálu zasvětit do všech tajů této práce a řádně ho připravit na vysílání. Jenže to se nestalo. „První vysílání je za rohem a Tittelbach neudělal vůbec nic. Místo toho se sebral a odjel na dovolenou," řekl nám náš informátor s tím, že takový přístup řádně rozladil vedení televize, které se rozhodlo s exsporťákem rychle vypořádat.

Později odpoledne přišlo oficiální vyjádření televize, které zveřejňujeme v plném znění:

„Mohu potvrdit, že pan Václav Tittelbach se v pořadu Týden v ringu v pozici spolumoderátora neobjeví. Jediným moderátorem diskusního pořadu, který uvedeme poprvé v úterý 2. září večer, zůstává Ondřej Pála. Pilotní verze pořadu ukázaly na nutnost dramaturgických změn, které vyústily v koncepci, jež počítá s jedním moderátorem oproti původně zamýšlených dvou. Pan Tittelbach se bude na vývoji formátu nadále podílet, nikoliv však v roli spolumoderátora. Jde o zcela standardní proces při vzniku nového formátu. Pan Tittelbach je nadále ředitelem dceřiné společnosti skupiny MÉDEA GROUP, konkrétně společnosti MÉDEA SPORT, přičemž MÉDEA GROUP je součástí stejného mediálního uskupení jako TV Barrandov,“ sdělila Ing Marcela Hrdá, výkonná ředilka MÉDEA GROUP a generální ředitelka TV Barrandov.



Přečtěte si
britva
28. 8. 2014 • 19:00

to se Ti jenom zdálo. žádné fotky tady nejsou. asi kouříš dobrej matroš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.