20 měsíců po smrti Jiráskové (†81): »Umírající a bezmocnou ji zneužili,« říká její sestra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

20 měsíců po smrti Jiráskové (†81): »Umírající a bezmocnou ji zneužili,« říká její sestra!

Nevlastní sestra Jiřiny Jiráskové je přesvědčena, že řada lidí zneužila bezmocnosti slavné herečky.
Nevlastní sestra Jiřiny Jiráskové je přesvědčena, že řada lidí zneužila bezmocnosti slavné herečky. (Aha! - David Malík, TV Barrandov)

Ani více než rok a půl roku po smrti nemá herečka Jiřina Jirásková klid. Sice se už neřeší vše, co se odehrálo po jejím skonu a okolo pohřbu, na povrch teď ale vyplouvají zarážející věci, které se staly v době, kdy bezmocné Jiráskové zbývaly týdny od smrti…

Plna bolesti a snad i trochu vzteku je dodnes hereččina nevlastní sestra Petra Jandová. Ta nemůže zejména Lucii Bílé odpustit to, že krátce po smrti prostřednictvím sociálních sítí pustila do světa fotku, na které pózuje s už bezmocnou Jiřinou Jiráskovou.

„Nechápu, že za ní přicházely návštěvy, které se s ní fotografovaly. Nevím, jaké potěšení jim to mohlo působit. Fotit se člověkem, který je na tom opravdu špatně… Jiřinka byla naprosto bezbranná. Chvílemi byla mimo, na prášcích,“ říká Jandová, která nemůže zejména Lucii Bílé odpustit to, co udělala, jak se ostatně můžete přesvědčit v dokumentu, který ve čtvrtek večer odvysílá TV Barrandov.

Fotku, která rozpoutala bouři, fotil hereččin kamarád Jiří Strach (40) a podle Lucie Bílé se snímek Jiráskové moc líbil. „Dala si ji na noční stolek a i mně jednu podepsala. Ptala jsem se jí, jestli ji můžu zveřejnit a ona mi na to řekla – proč ne, je na ní vidět, že se máme rády, tak to koukej pustit do světa,“ tvrdila Belsku Bílá.

Té se zastává i moderátor Aleš Cibulka, který tvrdí, že Lucie byla jednou z těch, kteří za Jiřinou v posledních dnech opravdu nezištně chodili. Podle něj měla herečka doma fotku vystavenou a ráda se jí chlubila. „Jiřině bylo opravdu jedno, jak na ní vypadá. Byla šťastná, že je na ní se svou milovanou Lucií Bílou, kterou před lety objevila,“ uzavřel Cibulka.



Přečtěte si
pixlax
29. 8. 2014 • 11:19

Však taky Ljuba měla hned malou mozkovou,že? Bartošová to psala dobře.Měla intuici

tulip
29. 8. 2014 • 00:09

Už jsem to jednou dala vědět:potkat Bílou v naší čtvrti,tak skočí m do truhly,i když jsem zdravá jako řepa! Naštěstí se u nás tahle nána nevyskytla,i když u nás bydlí tolik VIP v ulici i v blízkém okolí.Jsou to tolik slavní a tolik príma lidi,že se o tom nikomu ani nezdá.Hlavně by si nepustili k tělu žádnou černou nandu.

prdyvrdy
28. 8. 2014 • 15:35

Bílá jako krkavec si zlepšuje image na starcích a střenkách nad hrobem. Normální člověk by se tím nechlubil a nic nefotil.

prdyvrdy
28. 8. 2014 • 15:34

jak někdo psal a asi to smázli. Namalovat Jiráskovou jako klauna, strčit jí pod nos vlastní CD a pak udělat fotečku.. to dokáže jen Bílá a pak mi tu povídejte o její empatii, ta vidí vždycky jen sebe a pak Filípka a možná někdy i obráceně. Víc nic.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.