Nešťastná Jana Šulcová skončila v nemocnici: Hned ji operovali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nešťastná Jana Šulcová skončila v nemocnici: Hned ji operovali!

Herečka Jana Šulcová musela pod kudlu, po zákroku musí odpočívat.
Herečka Jana Šulcová musela pod kudlu, po zákroku musí odpočívat. (Foto Herminapress.cz, ara)

Herečka Jana Šulcová za sebou nemá zrovna snadné období. Nejdříve ji známý okradl o velkou částku peněz a jako druhou zákeřnou ranou byly nesnesitelné bolesti kyčle, kvůli kterým musela vyhledat pomoc lékařů.

První problémy přišly v úterý. „Byla jsem doma na pohovce a najednou jsem ucítila velkou bolest v kříži a kyčli, snažila jsem se to vydržet do druhého dne, pak jsem to nevydržela a zavolala si sanitku,“ popsala Jana dramatické chvíle.

 „Ve střešovické nemocnici jsem šla pod skalpel na zákrok a neskutečně se mi ulevilo od bolesti,“ říká s úlevou v hlase  herečka z legendární komedie S tebou mě baví svět.

„Dneska mě pouští konečně domů, a snad to bylo do třetice všeho zlého a budou mě čekat jen hezké věci,“ doufá v lepší zítřky stále vitální dáma. Akorát kvůli rychlému zákroku bude muset obětovat pohled na vypracovaná mužná těla.

„Jsem moc smutná, že nemůžu dnes večer odjet do Náchoda na soutěž Muž roku. Moc jsem se těšila, když jsem viděla ty krasavce,“ posteskla si Jana Šulcová.



Přečtěte si
mandat
23. 8. 2014 • 08:16

Tahle zenska nikdy nedbala o sve zdravi. Je labilni, chce jen,aby ji nekdo litoval. Neumi zachazet s penezma ani s lidma. NIkoho nezajima. Je to zla, hloupa a egoisticka zenska.

danieladanio
22. 8. 2014 • 15:13

Zrovna ta osoba ...amplituda...má asi nějaký mindrák ze sexu a navíc základ pravopisu nic mu neříká,tak až se naučí pořádně česky,tak ať někam píše.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.