Nová láska v ULICI: Podívejte se, mezi kým to zajiskří! VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nová láska v ULICI: Podívejte se, mezi kým to zajiskří! VIDEO

Najde konečně Simča chlapa? Má k tomu dobře nakročeno.
Najde konečně Simča chlapa? Má k tomu dobře nakročeno. (TV Nova)

Nekonečný seriál Ulice, který po letní přestávce v pondělí znovu vtrhnul na obrazovku, nabírá na rychlosti a objevují se nové zápletky i vztahové propletence. Jak to tak vypadá, i věčná smolařka Simča konečně najde někoho, o jehož rameno se bude moci opřít.

Poté, co si ve středu Simona sešla s kamarádem Jirkou a povyprávěla mu své trampoty s mužskými a posteskla si, že na toho pravého pořád čeká, se věci začaly hýbat samy od sebe zajímavým směrem. Do cesty se jí totiž připletla další postava z Ulice, které neměla v poslední době štěstí na lásku.

Video se připravuje ...

Antonína Hložánka vyhodila z bytu žena, protože z výpisu společného účtu přišla na platbu za erotické služby. Bohužel neuvěřila tomu, že Hložánek je v tom tentokrát nevinně a že se jednalo o protislužbu pro úředníka z magistrátu. A tak Hložánek přespává u Lumíra, kde na něj dnes narazí Simona, když přijde s Lumírem řešit rozbitý notebook. Odpoledne se Simona s Hložánkem uvidí znovu a zdá se, že to mezi nimi zajiskřilo. Video hodně prozradí…

Video se připravuje ...

Autor:  ph

Přečtěte si
pozorovatel2013
25. 8. 2014 • 10:30

A préč to není třeba Lumír? Docela by se k sobě hodili ne?Svetlana stejně kouká jak šula mula, a Pavla sice nemiluje ale kdby chtěla, tak je dávno s Lumírem, ale asi nechce. Takže Lumír a Simča by mohl být pár. Možná by to byla legrace!!!!

pelagie
21. 8. 2014 • 08:50

Zrovna takovýho kozla, který by vlezl i na dámské kolo.......

fiva
21. 8. 2014 • 07:51

Simona je sympatická a takového blba jste jí nemuseli dávat.l

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.