Z nové Ordinace: Rivalita mezi Batulkovou a Adamovskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Z nové Ordinace: Rivalita mezi Batulkovou a Adamovskou!

Rozzuří stálici Běla příchod nové kolegyně?
Rozzuří stálici Běla příchod nové kolegyně? (TV Nova)

Nová sezona je tu s ní i nové díly Ordinace v růžové zahradě. Zatímco v minulých dílech byla nejvýraznější doktorkou Běla alias Zlata Adamovská, v těch dalších se jí dostane konkurence. Bude mít s novou posilou Marií (Dana Batulková) problémy?

Do desáté sezony vstupuje také Ordinace v růžové zahradě! Těšit se můžete nejen na pokračování životních příběhů vašich oblíbených seriálových postav, ale také na nové obyvatele Kamenice, kteří s osudy ostatních pořádně zamíchají. První z nich je nová kolegyně Běly Valšíkové (Zlata Adamovská), pediatrička Marie Pokorná (Dana Batulková), energetická, milá, ale zároveň také sebevědomá a neústupná žena, která skrývá jedno nepříjemné tajemství. Není divu, že mezi ní a Bělou to řádně zaskřípe.

Čestmíru Mázlovi (Petr Rychlý) nečekaně vpadnou do života dvě atraktivní ženy, shodou okolností jednovaječná dvojčata Dana a Jana Ráčkovy (Agnes a Teresa Branna).

Pikantní na celé situaci je fakt, že Jana je Mázlova bývalá milenka. Co na to recepční Mirka (Kristýna Kociánová), která Čestmíra již několik let platonicky miluje? Životní problémy čekají i Petra Hanáka (Radim Fiala). Gábina Šímová (Sandra Nováková), se kterou má syna Filipa, se totiž vrátí z psychiatrické léčebny a Petr si bude muset vybrat mezi ní a svou současnou přítelkyní, doktorkou Andreou Blechovou (Klára Cibulková). Dalším nováčkem v seriálu bude syn Marie Pokorné Radek (Karel Heřmánek ml.), který se stěhuje k matce, aby jí pomohl v péči o své dva mladší sourozence, a nová síla na záchrance v Kamenici Pavel Strnad (Filip Čáp), který je pravým otcem adoptovaného syna Suchých (Jan Čenský a Dana Morávková) Toníka (Lukáš Hrabák).



Přečtěte si
mirkazam
23. 8. 2014 • 11:12

tyrkys
22. 8. 2014 • 13:23

Ješíšmarjá, to je guláš!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.