Známá česká zpěvačka v slzách: Bolestivé zranění jejího přítele! Krev si musel smývat kuchyňskou houbičkou…. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Známá česká zpěvačka v slzách: Bolestivé zranění jejího přítele! Krev si musel smývat kuchyňskou houbičkou….

Takhle si Kamila společnou dovolenou s přítelem nepředstavovala....
Takhle si Kamila společnou dovolenou s přítelem nepředstavovala.... (Foto pro Aha! - ART PRESTO)

Zpěvačka Kamila Nývltová (24) si malovala romantickou dovolenou s přítelem v Chorvatsku, ale osud tomu chtěl jinak. Hned zkraje se totiž její přítel zranil na skateboardu a celý od krve dorazil do pokoje.

„Když jsem ho viděla, jak se vrací do apartmánu a je celý od krve, myslela jsem, že se na místě rozbrečím a zároveň jsem mu chtěla dát pořádný výprask. Ale nakonec to vypadalo hůř, než to ve skutečnosti bylo. Měl celé tělo odřené, ale nejvíce to odnesly ruce. Poslali jsme ho s houbičkou na nádobí do moře, aby si tam vydrbal z ran škváru… „ říká dramaticky zpěvačka.

„Nebylo jiné možnosti. Statečně šel, ale když vylezl z moře, měl toho dost. Pak nastalo čištění ran dezinfekcí. A to bylo také „výživné“. Jo za blbost se prostě platí,“ popsala Nývltová. Léčba musela být vzhledem k lokalitě domácí, pár totiž bydlel v malé vísce na hranicích s Černou Horou. Nakonec ale všechno dobře dopadlo a zbytek dovolené si už partneři jenom užívali.  



Přečtěte si
stekavka
13. 8. 2014 • 14:42

AHA určitě poradí,ale brečel u toho někdo?Jinak to asi nemá smysl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.