Eva Pilarová promluvila o synovi, který jí to výslovně zakázal! Co na něj prozradila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Eva Pilarová promluvila o synovi, který jí to výslovně zakázal! Co na něj prozradila?

Eva Pilarová
Eva Pilarová (Foto ara)

Řada zpěvaček nebo hereček se bojí přiznat, že podstoupily plastickou operaci. V případě Evy Pilarové, která v sobotu 9. srpna oslaví 75. narozeniny, je to jinak. Zásahy plastických chirurgů se netají.

Pilarová v minulosti podstoupila hned několik zákroků. Především v obličeji. „Ano, plastiky mám! Šikovný plastický chirurg doktor Poláček jen sem tam něco vždycky zapošije, popošije, žádné drastické zákroky,“ přiznala nám před narozeninami Eva, která o sebe stále důkladně dbá.

O synovi mlčí
A zatímco o plastikách a práci bez problémů mluví, o synovi Milanovi, kterého má s prvním manželem Milanem Pilarem, zpěvačka mlčí. „Syn si to nepřeje a já ho respektuji. Řeknu tedy pouze, že pracuje s počítači, je šťastně ženatý, udělal mě dvojnásobnou babičkou. A máme hezký vztah, dokonce jsem i hodná tchýně,“ prozradila Eva. Práce je dost
Pokud jde o koncertování, nemůže si Pilarová stěžovat. Každou chvíli někde vystupuje a nejinak tomu bude po prázdninách, až se znovu rozjede sezóna. Naopak už ji nikdy neuvidíme v žádném muzikálu! „V šedesátých letech jsem hrála v Hudebním divadle v Karlíně v Kankánu a pak ještě v Gentlemanech. Ještě nedávno mi nabízeli Hello, Dolly a West Side Story. Vím, jak to člověka svazuje, představení, zkoušky. My Lvi to nemáme rádi. Vždycky jsem si dělala, co jsem chtěla,“ okomentovala to Eva.

30 let s Honzou
Letos slaví Eva Pilarová nejen půlkulatiny, ale také jedno velké jubileum. Před 30 lety se totiž potřetí vdala. Jejím manželem je od té doby bývalý tanečník Jan Kolomazník (62).



Autor:  mpa

Přečtěte si
steny
17. 9. 2017 • 17:12

Stárne vlas,stárne hlas. Samozřejmě,že Pilarka je delší dobu za zenitem. K tomuto oboru přímo patří sem tam nějaký manýr. Pohledem zpět vykonala obrovskou kupu práce. Můžeš to o sobě říci Ty, ty tady Ty vpředu i tááámhe Ty vzadu? V každém případě to byl jeden z největších hlasů v naší populární hudbě. HOVG.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.