Vytočená Alice Bendová: Hrubky a sprosťárny!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vytočená Alice Bendová: Hrubky a sprosťárny!!

Naštvaná Bendová doufá, že podvodníka policie potrestá.
Naštvaná Bendová doufá, že podvodníka policie potrestá. (Foto: archiv FTV Prima)

Zneužili ji! Hvězda seriálu Svatby v Benátkách Alice Bendová (40) se stala obětí podvodníka. Vydával se za ní na sociální síti. Poškodil její jméno a herečka si to nenechala líbit a obrátila se na strážce zákona.

Když to zjistila, byl to šok. „Potkala jsem nějakého známého, který se mě ptal, jestli platí schůzka, kterou jsme si dohodli. Nechápala jsem, o čem mluví. On mi vysvětlil, že prý jsme se domluvili na Facebooku. Já si ale žádný účet na sociální síti nezaložila,“ svěřila se herečka, jak se o falešném profilu dozvěděla. „Nejenže
si ten člověk, který jej založil a vydával se za mě, přidával do přátel mé přátele, ale mým jménem s nimi komunikoval a vkládal i různé fotky."

"Ty příspěvky byly s mnoha hrubými chybami a často velmi vulgární. Navíc se vyjadřoval k tématům a situacím, k nimž bych se já rozhodně nevyjadřovala,“ rozčilovala se Bendová, která okamžitě správcům sítě poslala své doklady. Prokázala tak, že účet byl falešný a proto byl zrušený. Ale tím neskončila. Šla na policii, aby podala trestní oznámení na neznámého pachatele. Tajně teď doufá, že bude podvodník potrestaný.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.