Vila šílenců v Uhříněvsi: Rychtář a spol. tam mají připravenou pistoli a chtějí střílet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vila šílenců v Uhříněvsi: Rychtář a spol. tam mají připravenou pistoli a chtějí střílet!

Fanatický fanoušek Petr Veselý si splnil sen a bydlí v Ivetině vile.
Fanatický fanoušek Petr Veselý si splnil sen a bydlí v Ivetině vile. (Foto: Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, Petr Pitrof)

Situace v pražské Uhříněvsi je čím dál děsivější. Trojice obývající vilu po zesnulé zpěvačce Ivetě Bartošové (†48) podle všeho rychle přichází o rozum a teď se dokonce vyzbrojila. Zejména pro sousedy začíná být situace velmi nepříjemná, jenže jim nikdo nepomůže…

Labilní Josef Rychtář, mluvící neustále o sebevraždě a nejnověji i o vraždě jednoho z našich novinářských kolegů, podivín Petr Veselý, který se vzal čertví kde a v současné žije s Josefem ve vztahu div ne manželském a pak oddaný sluha Standa, kterého pánové čas od času využijí na špinavou práci, jako se třeba vydávat za reportéra Novy a slídit všude kolem. Takhle partička, věčně věku sedící v obýváku a podle svědectví konzumující cosi ostřejšího než minerálku, podle všeho ztrácí nadobro rozum.

Důkazem budiž to, co Veselý, který se pasoval do role ochránce Josefa Rychtáře, vyprávěl reportérům týdeníku Sedmička. Podle něj totiž řada lidí usiluje o Rychtářům život a prakticky bez ustání zloduchové obléhají uhříněveskou vilu. „Včera večer někdo vlezl na pozemek. Slyšel jsem hluk, seběhl dolů a začal třást s Pepou. Nemohl jsem ho vzbudit, vzal si nějaké prášky na spaní. Proto jsem vyběhl ven na zahradu. Naštěstí tam nikdo nebyl, pochopitelně bych střílel!“ tvrdí Veselý, podle kterého se měl po chvilce vypotácet z domu i Rychtář třímající baseballovou pálku a nakonec přišel s přízrakem bojovat i Standa.

„Celou noc jsme nespali a prohlíželi jsme si záznamy z kamer, jestli někoho neznáme,“ líčí šílenství v domě Veselý, kterému zřejmě přijde docela normální, že Rychtář, který stále mluví o sebevraždě, má po ruce nabitou zbraň. „Chci všechny varovat, že mám zbrojní průkaz, a jak nás bude někdo ohrožovat, budu střílet!“ hartusí Veselý.

Nejen on má, jak se zdá, krvelačné choutky, sám Rychtář totiž přímo vyhrožuje zabitím jednomu z novinářů. „Já vás varuju. Přeberte si to, jak chcete. Až ztratím trpělivost, nezastaví mě nikdo na světě. Jako nikdo nezastavil Ivetu, nezastaví ani mě. Poslední varování! Věřte tomu, že udělám všechno proto, abych se s vámi osobně potkal. Já s tím problém nemám, ten problém bude jinde. Už nemám co ztratit. A jestli mě zavřou na dvacet let nebo na doživotí anebo to nerozdýchám, to už je věc moje,“ cituje přímou výhrůžku web super.cz.

Vypadá to, že ve vile šílenců v Uhříněvsi to opravdu vypadá mnohem hůře, než by se na první pohled mohlo zdát. Vše vystihuje další z prohlášení Veselého, který jen tak pro Sedmičku o Rychtářovi řekl: „Dvakrát jsem ho našel na kolejích, jak tam nepřítomně kouká, a včera mi poslal SMS, že to udělá tak, jak to udělala Iveta.“



Přečtěte si
arimi
3. 8. 2014 • 14:28

policie neudelala dobre, kdyz ho sprostila viny jemu by bylo líp v kriminále, jako mezi lidmi, aspon jakou takou ochranu by v kriminále měl, ale takhle nebude moct vytáhnout vubec paty z domu, aby se na nej lidi nevrhli a neudupali ho... vy nadávate na policajty, ale vzdyt oni mu vubec nepomohli... hodili ho lidem do chřtánu, tu máte, delejte si s nim co chcete pro ne je to přítež, se kterou si neví rady, proto to nechali v tomto stádiu vždyt i oni si potrebují konecne oddechnout a rychtář je vytěžuje uz dlouhá léta s jeho šílenstvím... nejak se ho zbavit prece musí, logika

asiblazen
3. 8. 2014 • 01:36

Ivet je chodí strašit, drncá jim brčkama v mochitu, standovi dělá hnědý skvrny na kalhotkách a starýmu rychtovi sype do piva ty malý zelený ...pak se nedivim těm akcím

hejhej
2. 8. 2014 • 22:31

pokr.brutálně se choval k ex manželce. Rychtář není člověk, ale zrůda.

hejhej
2. 8. 2014 • 22:30

illis: Myslíš, že liský odpad Rychtář někdy vůbec měl nějak svědomí??? Stačilo vidět, ja

hejhej
2. 8. 2014 • 22:29

citsvet: Rychtář je hnusné, bezcharakterní hovado. Je v cizí vile a ještě si dovolí tam nechat bydlet toho svého vlezdořiti Standu a psychopata Veselého.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.