Tereza Kostková o minulosti: Byla ochotná k čemukoliv! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tereza Kostková o minulosti: Byla ochotná k čemukoliv!

Tereza Kostková
Tereza Kostková (Foto Aha – Martin Hurda )

Byť pochází Tereza Kostková z herecké rodiny, její rodiče, tady Carmen Mayerová (69) a Petr Kostka (76) pro ni cestu na divadelní prkna nechystali. Naopak, byli zásadně proti tomu, aby se herečkou stala.

Malá Terezka toužila už jako děcko hrát v divadle dětské role, s čímž ovšem rodiče nesouhlasili. „Vždycky jsme tvrdli, že děti a zvířata do divadla nepatří, takže když Petr přišel s tím, že Terezka mohla hrát jednou měsíčně ve Fidlovačce, dlouze jsme o tom diskutovali,“ řekla Mayerová pro časopis Instinkt. Kromě toho ale naznačila, jakou dala Tereze nakonec podmínku…

Tou nebylo nic jiného, než zlepšení prospěchu ve škole. Konkrétně dva předměty, matematika a chemie, totiž budoucí herečce a moderátorce vůbec nešly. A pokud chtěla hrát, musela si známky vylepšit. „Učila jsem se prostě úplně průměrně, ale pro možnost vystupovat v Národním divadle jsem byla ochotná podstoupit cokoliv,“ smála se Tereza, které se nakonec povedlo nepříliš oblíbené předměty zvládnou a maminku přesvědčit, že stíhá jak školu, tak divadlo.



Přečtěte si
illis
10. 8. 2014 • 09:29

bernadette Když není nalíčená a nemá na sobě krásné šaty, tak vypadá jako každá jiná . Viděla jsem ji, když se upravovala sama, nic moc, vlasy stažené, klasické minimální líčení. V televizi a ve filmu, tam se o ni postarají. Její matku mám raději, ta mi přijde taková normální. Teď v té opakované sérii Pojišťovna štěstí mi přijde, že nemusí ani moc hrát, že je taková ztřeštěná .

beladona
5. 8. 2014 • 01:03

Myslím, že kvůli Kracíkovi šla ze seriálu do seriálu a moderovala o sto šest všechno, co tou dobou běželo.Jako héérečka je ale nic.

eisenbieger
3. 8. 2014 • 16:24

ta vysukava prvni ligu ..ted v lete ji to svedi 3x denne

anezat
3. 8. 2014 • 14:29

Já nevím, ale ona je ochotná k čemukoliv i dnes.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.