Protest agresivnímu Rychtářovi ani synovi nepomohl: Trest si odpykají v plné výši! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Protest agresivnímu Rychtářovi ani synovi nepomohl: Trest si odpykají v plné výši!

Rychtář a jeho syn Jan v akci proti Macurovi.
Rychtář a jeho syn Jan v akci proti Macurovi. (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, Pavel Machan)

Klasický scénář, který už zná každý, kdo s výtržnostmi vdovce po Ivetě Bartošové (†48) přišel do styku. Vulgarita a napadení v přesile. To je styl, který Josefu Rychtářovi (56) optimálně vyhovuje a jeho mladší chlapec vždy jen čeká, kdy otec pokyne k dalšímu napadení ze zálohy. Jako minulé léto před bohnickým ústavem pro choromyslné. Tam si vypečená dvojka vybila zlost na svém věčném odpůrci Zdeňku Macurovi (40).

Zprvu jen sprosté pořvávání otce a syna na Macuru oba rozběsnilo natolik, že se rozhodli zaútočit. Nebohého ochránce týraných žen zpohlavkovali jako malého kluka, přičemž jim nejvíce vadil vztah paletového krále k Ivetě Bartošové. Ten totiž od začátku upozorňoval, že zpěvačce v blízkosti říčanského démona hrozí vážné nebezpečí. Jak to dopadlo, to všichni víme.


Na základě trestního oznámení na násilnickou dvojici vyměřil soud Rychtářům trest za napadení ve formě 80 hodin obecně prospěšných prací pro Rychtáře staršího, 60 hodin pak pro mladšího nohsleda Jana. Proti tomuto verdiktu Městského soudu v Praze podali oba výtečníci dovolání, ale Nejvyšší soud jim trest potvrdil. Reflexní vesta a krumpáč s lopatou by pánům slušeli více než arogantní výstupy pro tisk a televizi, co říkáte?

Přečtěte si
mpads
2. 8. 2014 • 09:13

Za násilí jen vesta? Tam by měla být ještě finanční pokuta a odškodnění Macurovi za potupu před veřejností a bolestné. Důkaz byl zveřejněn . Násilí v jiném státě je tvrdě trestáno. A kdyby to udělal, někdo jiný je okamžitě zadržen při útoku s násilím a vzít do vazby

hejhej
29. 7. 2014 • 20:07

Já se mc těším na fotky, jak bude Rychtář zametat v oranžové vestě se zlatým řetězem na krku a ruce a se zlatým prstenel ala cikán

illis
29. 7. 2014 • 19:46

Teď už jen tu správnou velikost oranžové vestičky, koště a uklízet, možná budou mít i mobilní vysavač na exkrementy . Také by mohli poklidit v kolejišti třeba na nádraží v Uhříněvsi .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.