Rychtář se chlubí, jaký je kanec: Žhavé SMS ještě za Ivetina života! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rychtář se chlubí, jaký je kanec: Žhavé SMS ještě za Ivetina života!

Je Josef Rychtář skutečně tak přitažlivý muž?
Je Josef Rychtář skutečně tak přitažlivý muž? (Foto Aha! – Pavel Schuster, Facebook.com, ara)

Nejen čtenáři bulvárních zpráv si již zvykli, že vdovec Josef Rychtář (56) se rád předvádí v médiích, přestože je to často nechutné a za hranicí únosnosti. Ke štěstí mu stačí málo, hlavně, že je opět "slavný". Od chvíle, kdy dostal od své ženy hrůzný dárek k narozeninám v podobě její sebevraždy, neštítí se již vůbec ničeho.

Nově na sebe vdovec po Ivetě Bartošové (†48) nepochopitelně upozorňuje, když bez jakékoliv úcty k mrtvé zpěvačce vytahuje další z řady bezvýznamných historek naplňujících život říčanského démona. Chce snad dokázat, že ti, kdo ho odsuzují, mají beze zbytku pravdu? Tentokrát se totiž rozhodl opět ukázat, jaký je bourák, a jak na něj letí ženy!


"Dostal jsem před několika měsíci SMS zprávu, ve které šlo neznámé ženě o seznámení. Nevěděl jsem, o koho jde. Ale protože jsem byl už v té době ženatý, pochopitelně jsem jakýkoliv kontakt odmítl a Ivetě jsem tehdy o té zprávě řekl," sdělil Josef Rychtář nesmyslně magazínu Šíp. Chce snad navázat na svou image obletovaného krasavce se zažloutlým chrupem, jako tomu bylo v epizodě s prostitutkou či v případě dalších dámských návštěv ve vile Bartošové?

Přečtěte si
hejhej
25. 7. 2014 • 15:16

dotomax:

dotomax
25. 7. 2014 • 14:35

Tak co, pepku bláznivej, pamatuješ si, jak jsi řval na Macuru, že Ivetu ***š Ty a on že si může nad její fotkou vyhonit ptáka? A jak jsi na tom teď ty? Honíš si tu svojí smradlavou prochcanou, nemytou flaxu nad fotkou, nebo nad urnou?

arimi
24. 7. 2014 • 23:52

forever and ever jožo, ty si pořádný býk bud si chytil druhou mízu po padesatce anebo syfilis, z toho taky muže pŕeskakovat

hejhej
24. 7. 2014 • 17:21

alexa-lexa: Samochvála smrdí, Rychtářová i přes monitor

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.