Hvězda Ordinace Pavel Batěk: Ostře se navezl do svých kolegyň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Ordinace Pavel Batěk: Ostře se navezl do svých kolegyň!

Pavel Batěk si herečku za partnerku nechtěl.
Pavel Batěk si herečku za partnerku nechtěl. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Plzeňský rodák Pavel Batěk (39) si jako doktor Beneš o Ordinace nadělal plno nepřátel. Teď se mu možná stane něco podobného, protože se o svých hereckých kolegyních vyjádřil docela nelichotivě…

Batěk střídá divadelní prkna s natáčením filmů a nekonečných seriálů. Kromě Ordinace se objevil i populární První republice a díky dlouholetým zkušenostem má určitě i hodně zážitků s herečkami. V rozhovoru pro Frekvenci 1 prozradil, jaká je jejich nejhorší vlastnost. „Nedá se to hodit do jednoho pytle, ale myslím, že si pletou jeviště s realitou.“ Vezme si to některá z jeho kolegyň osobně?

A to není všechno. Batěk dokonce prozradil, že žádnou herečku si po svém boku jako partnerku představit neumí. Na takový dotaz odpověděl rázným „NE!“

Naproti tomu co se rolí týče, byl už trochu smířlivější. Ačkoliv hodně herců se vymlouvá, že nekonečné seriály dělá jenom proto, aby zaplatili účty, Pavlovi se role nepříjemného doktora od začátku líbila. „V ordinaci nastoupil původně pediatr Lukáš Beneš, stal se z něj hajzl a to mě bavilo,“ uzavírá.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.