Veleúspěšná dcera Jitky Asterové Anna (20): Konec s herectvím?! Co na to máma? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Veleúspěšná dcera Jitky Asterové Anna (20): Konec s herectvím?! Co na to máma?

Anna Linhartová propadla vaření. Sekne proto s herectvím?
Anna Linhartová propadla vaření. Sekne proto s herectvím? (Aha! - Jan Tůma, FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Krásné Anně Linhartové je teprve dvacet let a už je žádanou a úspěšnou herečkou. Její nevinná tvář třináctileté holčičky přitahuje filmaře jako světlo můry a o budoucnost by tak dcera Jitky Asterové mohla mít nejspíš postaráno. Jenže…

Anna teď na první místo ve svém životě staví především lásku. Je zamilovaná do o pět let staršího Tomáše, o kterém říká, že je dokonalý. O sobě pak tvrdí, že dokonalá není, že dělá zbytečné chyby, kterými komplikuje jejich vztah. Jak se zdá, Annu trochu sráží nízké sebevědomí. Přitom by řada mužů obětovala kdovíco, aby s ní mohli strávit alespoň pár hodin.

Zatímco v lásce má prý Anna jasno a ve svých dvaceti letech je přesvědčená, že má vedle sebe toho pravého a že je to na celý život, profesně stále tápe. V rozhovoru pro idnes.cz totiž naznačila, že neví, zda u herectví vůbec zůstane. „Pořád si nejsem jistá, jestli se chci herectví věnovat,“ říká dívka, která teď navíc v zoo pracuje jako kuchařka a říká, že ji to moc baví. „Zatím mě to nejvíc táhne k vaření, ale bohužel to u nás nejde studovat na nějaké vysoké úrovni, takže úplně nevím,“ tvrdí Anička.

Co na to její máma Jitka Asterová? Bylo by pro ni zklamáním, kdyby se její krev vzdala cesty, kterou tak úspěšně začala, nebo by byla naopak šťastná, že by dcera unikla herecké řeholi? Podle Anny je jí to jedno. „Ona mě má samozřejmě ráda a myslí si, že mi jde všechno nejlíp, takže jí je jedno, co budu dělat, hlavně, abych byla šťastná,“ myslí si Anna, která se brzy objeví ve filmu Pohádkář.



Přečtěte si
jakeline
4. 8. 2014 • 06:58

Přečetla jsem si článek o Asterové jak pohrdá obyčejnými lidmi a co je ona?Není zas až tak populární herečka a ty její kecy o sexu neměly hlavu ani pat ještě že ten pořad zrušily!Její dcera má asi jiný morální kredit fandím ji!

dandova
21. 7. 2014 • 09:59

Kuchařina se nestuduje, holčičko, tu si musíš odmakat.

dandova
21. 7. 2014 • 09:59

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.