Zakročí někdo? "Psí macecha" Agáta Prachařová (29) plánuje zničit další život němé tváře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zakročí někdo? "Psí macecha" Agáta Prachařová (29) plánuje zničit další život němé tváře!

Agátě manžel další psi zakázal...
Agátě manžel další psi zakázal... (Foto herminapress.cz, Greyhound Park Motol, ara)

I když prý nemá zvířata ráda, přesto jejíma rukama prošlo na dvacet psů, které z nějakého důvodu vždy panička zklamala. Šílená "pejskařka" Agáta je sice děvče veselé a milé, leč od čtyřnohých kamarádů ji raději držet dále! Nyní modelce a pseudocelebritě opět otrnulo a chystá další úklady. Přestože by nad ní měl viset Damoklův meč!

Když Jakub Prachař (23) po svatbě pochopil, jak to Agáta s němými tvářemi má, rázně zakročil. "Můj manžel řekl, že kdybych přivedla domů nového psa, tak ode mne odejde. Jsem pod nátlakem," prozradila před časem Aha! Prachařová. Zároveň se ovšem hájila: "Někteří jsou už mrtví, ale ne že bych je sama zabila. Vždycky jsem je dala do lepších rukou, než jsem měla já."


Jenže jak roste malý synek Kryšpín (3) i jeho láska ke zvířátkům, začíná Agáta přehodnocovat situaci.  "Až půjde do první třídy, možná mu pořídím pejska, ale opravdu toho nejmenšího," začíná uvažovat o dalším zločinu na sociálním profilu TV Minimax. Naštěstí je možné, že Kryšpín bude ke zvířátku mnohem ohleduplnější než maminka, která se stále nemůže vyrovnat s hrůzou, kterou v ní čtyřnozí tvorové vzbuzují. "Když byl Kryšpínovi asi rok a půl, kůň ho bez ostychu kousl do zadku," posteskla si zoufale modelka.



Přečtěte si
evicka55
12. 7. 2014 • 08:06

evicka55
12. 7. 2014 • 08:05

Je odporná,té bych nesvěřila ani křečka.Takoví lidé si nemají pořizovat zvířátka.Je rozmazlená ,výchova v rodině se na ní podepsala.Jaká matka,taká Katka.Pěkný vzor pro syna.Fuj

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.