Krainová kopla do zlomené Faltýnové: Co je proboha ku*vokolotoč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Krainová kopla do zlomené Faltýnové: Co je proboha ku*vokolotoč?

Nebezpečně a rafinovaně urazila Krainová Faltýnovou.
Nebezpečně a rafinovaně urazila Krainová Faltýnovou. (Foto: pro Aha! - Jakub Ludvík, Facebook.com, koláž Ahaonline.cz)

Neuvěřitelné věci se dějí! I když to někdy myslíte dobře, nakonec se to zvrtne a vše vyzní úplně jinak. Ještě je tu ovšem možnost, že střílíte do černého a zároveň si kryjete záda. A to bude asi případ další přestřelky mezi modelkami Simonou Krainovou (41) a Petrou Faltýnovou (36).

Právě Petra Faltýnová si zřejmě má v posledních dnech vypít hrneček trpkosti až do dna. Po sérii veřejných opileckých excesů a rozchodu s obdobně postiženým moderátorem Leošem Marešem (38) přichází další rána. A přitom vše vypadá jako nevinné nedorozumění, kdy chtěla Simona Krainová kolegyni z branže pochválit.


Celá historka se točí kolem stylisty Filipa Vaňka, který obléká jak Faltýnovou, tak Krainovou. Druhá jmenovaná vyjádřila uznání k jeho práci na sociální síti, když komentovala fotografii Petry z Karlových Varů: "Filipe, tady to Petře fakt sluší! Kéž by ten kurvokolotoč navždy pohřbila. Úplná číča, bravo!" Ale co to má nakonec znamenat? Že je Faltýnová žena lehkých mravů nebo se tak jen obléká. To jeden nepobere!
Leoš Mareš a Petra Faltýnová v Karlových Varech těsně před rozchodem.

Tuto fotografii Krainová na Facebooku komentovala.



Přečtěte si
uprimna
25. 10. 2015 • 04:26

Falešná je Krainová a ta její přetvářka a povýšenost agorantni už je nestoudná! !!! Charakter reznickyho psa

uprimna
25. 10. 2015 • 04:24

Krainová má charakter, ale jeden z nejhorších ! Závidí jiskru tak komentuje.Co si drží ,leda tak salón kde se omlazuje a pak machruje.

andrea68
7. 9. 2014 • 16:48

Ku*vokolotoč bych brala jako jiný název pro zákulisí Karlovarského festivalu, no a tam byly obě sebestředné modelky. Co víc k tomu říct?

soltero1
14. 7. 2014 • 14:42

Mareš si rodinu rozvrátl sám, svým poměrem ke Gábině Dvořákové (dnes Gábině Noid Bártové- ta se taky peleší s kde kým). Faltýnová, je to stejné v bleděmodrém.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.