Bláha vs. Brodský: Jejich sprostý výstup odnesl Josef Dvořák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bláha vs. Brodský: Jejich sprostý výstup odnesl Josef Dvořák!

Vlastimil Brodský
Vlastimil Brodský (Foto Aha! – Roman Souček, David Malík, ara)

Když se Josef Dvořák (72) dozvěděl, že bude natáčet s legendami českého filmu Josefem Bláhou (†70)  a Vlastimilem Brodským (†81), měl z toho velkou radost. Jenže ta ho během natáčení filmu Poplach v oblacích (1978) rychle přešla.

Řev a urážky

"Každé ráno pro nás přijelo auto a vezlo nás na natáčení. No a jednou jsem měl to štěstí jet společně s panem Brodským a Bláhou. Ještě jsem si říkal, jaká to pro mě bude čest, jak to bude úžasné, sedět vedle takových velikánů," vzpomínal Dvořák. "Jenže jakmile se auto rozjelo, tak ti dva na sebe začali strašlivě řvát, urážet se, nadávat. Bylo to hrozné," popsal nepříjemnou situaci herec.


Jízda z hororu

Celou cestu myslel jen na to, aby už ta jízda hrůzy skončila a mohl se ztratit z dosahu dvou nerudných chlapů. "Hned jsem pak běžel za štábem a poprosil je, abych už příště s nimi nemusel. A že by bylo úplně nejlepší, kdyby ti dva raději jezdili každý v jiném autě. Že se spolu nemůžou vystát, nesnášejí se a že se mohou třeba i zabít," řekl o nepříjemném zážitku Josef Dvořák.
Někdo tady naletěl

Jenže netušil, že vlastně naletěl a posloužil Bláhovi a Brodskému jako terč zábavy. „Všichni se na mě jen tak s cukajícími koutky podívali a pak se rozesmáli. Největší radost jsem tím samozřejmě udělal Bláhovi s Bróďou. Oni to na mě celou dobu hráli a já jim naletěl. Nebyl jsem ale zdaleka první ani poslední,“ dodal s úsměvem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.