3 důvody, proč by atlet Šebrle s misskou Kratochvílovou NEMĚLI moderovat zprávy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

3 důvody, proč by atlet Šebrle s misskou Kratochvílovou NEMĚLI moderovat zprávy!

Existují minimálně tři závařné důvody, proč by Gábina měla raději předvádět prádlo a Roman se svlékat jen v šatně stadionu.
Existují minimálně tři závařné důvody, proč by Gábina měla raději předvádět prádlo a Roman se svlékat jen v šatně stadionu. (TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Dnes ráno obletěla Česko zpráva o tom, že za zpravodajským pultíkem Primy už brzy usedne královna krásy a Gabriela Kratochvílová a král atletů major Roman Šebrle. Tenhle tah druhé nejsledovanější komerční televize dokonale rozdělil národ…

Zatímco polovina diváků se chytá za hlavu a říká, že zpravodajství v Česku se už definitivně řítí do pekel horoucích, druhá polovina se těší na neotřelé tváře a možná i trochu jiné pojetí zpráv. Můžete mít na to názorů třeba deset, ale stejně jsou tu tři »velmi vážné důvody« (samozřejmě s nadsázkou), proč by tahle dvojice neměla tuhle práci dělat.

První důvod: Kratochvílová už se nesmí svlékat!

Tohle snad Prima udělala chlapům naschvál! Z královny krásy bude skoro jeptiška! Už žádné fotky v titěrných plavečkách a prádle, žádné potěšení oka pro mužskou část národa. Tvář zpravodajství se zkrátka NESMÍ odhalovat. Tohle je pro chlapy krutá podpásovka!

Druhý důvod: Manželské poradny budou praskat ve švech!

To zase bude v českých domácnostech dusno. Jen si představte, jak hospodyně naoko lhostejně pronese: „Táto podívej, jaký je ten Šebrle krásný chlap. A ty svaly! Ten jistě nechodí dvakrát týdně do hospody k Hasičům na mariáš!“ A pánové, ty si zase rejpnou do svých manželek slovy: „Ty Máňo, kolik může mít ta mladá kilo? Tak maximálně padesát, viď? Sluší jí to.“  Tohle rodinnému klidu neprospívá!

Třetí důvod: Kvalita zpráv půjde rapidně dolů!

Ne, nemyslíme, že by Gábina a Romanem nezvládli číst zprávy a u toho se správně tvářit, myslíme tím to, že totálně rozloží zpravodajský tým televize z Palmovky. Reportéry totiž nemůže nechat supersvůdná Gábina chladnými, reportérky zase budou vzdychat pokaždé, když Šebrle bude soukat své svaly do upnutého sáčka! A pak se soustřeďte na práci, když máte vedle sebe tak strašně rušivé elementy. Kolegům z Primy proto přejeme pevné nervy a pro jistotu doporučujeme používání klapek na oči. Pokud nezafungují, zbývá už jen studená sprcha…

Anketa





Přečtěte si
henes
10. 7. 2017 • 08:16

Zprávy ze Šebrlem_tragedie!. Koktání a zase koktání. Sedí stopořeně a jeho pohled.prostě to se nedá. Je mi to jedno,už léta na to nečumím....Není to tak dlouho,kdy jsem ze zvědavosti přepnul a klasika. Po 4 minutách kokoko...a po dalších 8 minutách opět. Přepnul jsem a hotovo..Prostě nechápu co ta dělá,alo je mi to fuk.

mango
9. 9. 2014 • 22:27

Na zprávy na Primě se obecně nedá dívat. Je to hodně smutný obrázek toho, kam se zpravodajství, ale nejen to, může dostat. Sledovat zprávy se Šebrlem a miss jsem zvládl jen dvakrát a pokaždé jsem radši přepnul. Nedalo se na to koukat .

hejhej
28. 6. 2014 • 15:01

tadel64: Všechny tři dvojice, které jsou vedené v anketě jsou smíchu, samozdřejmě nejvíce bulvární prostituti Rychtář a Štiková

hejhej
24. 6. 2014 • 17:39

oxalis:

hejhej
24. 6. 2014 • 17:38

irena14: Všude cpou missky, nedá se ně dívat a Šebrlému se divím. Pokud se budu dívat na zprávy (zpravidla se nedívám) tak jedině na profesionály na ČT.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.