10 NEJ svateb v seriálu ULICE: Komu vztah vydržel, kde zkrachoval a kdy si kluk vzal kluka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

10 NEJ svateb v seriálu ULICE: Komu vztah vydržel, kde zkrachoval a kdy si kluk vzal kluka?

Amálie a Vlastimil se vezmou 26. června, před letn přestávku ULICE.
Amálie a Vlastimil se vezmou 26. června, před letn přestávku ULICE. (TV Nova)

Populární seriál TV Nova Ulice běží již devátou sezónu a za tu dobu mohli diváci na obrazovce shlédnout již 16 svateb, z toho jednu homosexuální. Ta poslední se konala letos 1. května, další v pořadí se uskuteční již příští čtvrtek. Své ano si řeknou Amálie Seidlová (Dana Syslová) a Vlastimil Pešek (Rudolf Hrušínský). Nedělní Aha! připravilo výběr deseti nejzajímavějších svatebních obřadů z Ulice,včetně svatby, kterou teprve uvidíte.

1. Amálie a Vlastimil: Vezmou se ve čtvrtek
Žádost o ruku v podání majitele domu romantikou zrovna nehýřila. Vlasta (Rudolf  Hrušínský, 67) se Amálie (Dana Syslová, 68) věcně zeptal, jestli si ho nevezme, aby si mohli navzájem přebírat doporučenou poštu. Ale protože Amálie souhlasila, vezmou se v rodinném kruhu hned 26. června. Svatba se natáčela v exteriéru, ve Zlenicích na Benešovsku.

2. Lumír a Světlana Nyklovi: První svatba v Ulici
Svatba se odehrála 29. června 2006 jako úplně první ze všech. Manželství Lumírovi (Václav Svoboda, 50) a Světlaně (Tereza Bebarová, 38) nevydrželo, dnes chodí Světlana s Lumírovým politickým poradcem Pavlem Millerem (Jan Teplý ml., 38). Lumír se od té doby již dvakrát málem znovu oženil. Nejprve se zlatokopkou Pavlou (Petra Hřebíčková, 34) a letos s Miladou (Marika Procházková, 40).  Z obou svateb nakonec sešlo a Lumír je opět sám.

Lumír a Světlana Nyklovi

 
3. Bedřich a Anička Liškovi: Rodina zvítězila
Poznali se v dílně na výrobu hraček a vzali se 17. dubna. 2007. Vztah Aničky (Ljuba Krbová, 55) a Bedřicha (Adrian Jastraban, 45) však nebyl bez mráčku. V minulosti měl Bedřich milenku Lucii (Lucie Benešová, 39), kvůli níž od rodiny odešel. Anča si našla také nového partnera Pavla (Petr Vršek, 37), ale láska Aničky a Bedřicha nakonec přeci jen zvítězila a dodnes jsou spolu.
Anička a Bedřich Liškovi


4. Simona a Pepan: Blesková svatba
Motorkář Pepan (Tomáš Matonoha, 43) a kadeřnice Simona (Pavla Tomicová, 51) se brali 25. dubna 2008 a svatba to byla nečekaná.  Pepan se zkrátka rozhodl a během hodiny bylo hotovo. Simona dokonce dorazila k oltáři na motorce. Manželství jim ale nevydrželo, Pepan se pak oženil znovu, Simona je už dlouhou dobu sama. Děti nemá a na chlapa svého života teprve čeká.
Simona a Pepan

 
5. Nyklová a Stárek: Vdova se znovu vdala
V životě Vilmy Nyklové (Jaroslava Obermaierová, 68), vdově po majiteli večerky, se objevil nový muž, vychytralý obchodník Miloslav Stárek (Stanislav Zindulka, 82). Společně předělali večerku na pekařství a rozhodli se pro svatbu, která se uskutečnila 11. června 2008. Vztah dlouho nevydržel, Vilma už je zase vdova.
Nyklová a Stárek

 
6. Ingrid a Vasil: Svatba mafiána
Majitelka salonu Ingrid (Jana Sováková, 38) byla zpočátku mrcha a intrikánka, ale postupně se proměnila v seriózní podnikatelku. Mafiána Vasila (Robert Jašków, 44) si vzala 22. května 2009, ale z jeho strany byla svatba pouze účelová. Chtěl utéct před životem mafiána, ale nakonec nedokázal začít žít normálním životem a tak raději zmizel.
Ingrid a Vasil


7. Jiří a Martin: Registrované partnerství
V Ulici nechyběla ani gay svatba, která se uskutečnila 14. listopadu 2011. Starší z páru Jiří (Otakar Brousek ml., 57) byl dobrým přítelem Simony a podle původního plánu spolu chtěli mít dítě, což se formou umělého oplodnění nepovedlo. Martin (Filip Blažek, 40) měl dceru Markétu (Berenika Kohoutová, 23), kterou si po Martinově tragické smrti k sobě vzala právě Simona.
Jiří a Martin


8. Cyril a Miriam: Vzali se podruhé
V mládí se rozešli a po letech si Cyril (Dušan Jamrich, 67) s Miriam (Hana Maciuchová, 68) svatbu zopakovali. Jejich v pořadí druhá svatba se konala 24. května 2012. Miriam před tím roky sama vychovávala syna Jardu a poté, co se Cyril znovu objevil, zjistili, že jsou si souzeni. Cyril byl však smrtelně nemocný a jeho stav se pomalu horšil. Jejich svatba se tak konala přímo v nemocnici, kde Cyril zanedlouho zemřel.
Cyril a Miriam


9. Jarda a Lenka: Svatbu zrušili a zase obnovili
Měli spolu hezký vztah, dceru Mirinku a tak se rozhodli pro společné soužití. Jenže do života jim vstoupila Markéta (Berenika Kohoutová, 23), kterou Jarda (Martin Hofmann, 36) zaměstnal, ona se do něj zamilovala a nakonec ho jednorázově svedla. A protože se Lenka (Michaela Badinková, 35) o jeho nevěře dozvěděla, svatbu zrušili a rozešli se. Nakonec ale zjistili, že jeden k druhému patří a rozhodli se vztah obnovit. Vzali se 20. června 2013. Lenka každým dnem čeká druhého potomka.
Jarda a Lenka


10. Eva a Miloš: Svatba v těhotenství
Zatím poslední svatba v Ulici se konala 1. května 2014. Miloš (Jiří Štrébl, 55) měl dlouhodobé problémy s Evinou dcerou Evičkou (Anna-Marie Valentová, 12), jeho přísnost a despotické výchovné metody byly občas přehnané. Milošova partnerka Eva (Vanda Hybnerová, 45) je těhotná a tak ji Miloš požádal o ruku. Vzali se v rodinném kruhu na úřadě. Nyní je čeká stěhování na Šumavu.
Eva a Miloš




Autor:  ben

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.