Mayerová, Kociánová a Drda: Zjevili se po letech! Co dnes dělají? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Mayerová, Kociánová a Drda: Zjevili se po letech! Co dnes dělají?

Dříve hvězdy, ale co dělají dnes?
Dříve hvězdy, ale co dělají dnes? (Foto Aha! – Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz )

Mohlo by se zdát, že zmizeli z povrchu zemského, ale minulý víkend se na akci Kdo má rád? na Martinském mlýně po letech ukázala slovenská hvězda Jana Kociánová, moderátorka Markéta Mayerová či vítěz třetí SuperStar Zbyněk Drda. Na jihu Čech zazpívali pro dobrou věc a vydělali 45 300,- Kč pro novorozenecké oddělení v prachatické nemocnici.

Markéta Mayerová (46): Shání chlapa!

V současnosti moderuje na rádiu Frekvence 1 kde má svůj vlastní pořad. Sama vychovává dceru Agátu (14), kterou má s exmanželem Slávkem Bourou (50). A co nový chlap? „Jedna čarodějnice mi poradila, že se na to musím připravit, tak jsem vyklidila skříň a čekám, až se objeví,“ řekla se smíchem Markéta, která si družně popovídala s krasavcem a finalistou letošního Muže roku Michaelem Markem (22).

Jana Kociánová (68): Že jste na ni skoro zapomněli?

Slovenská hvězda která nazpívala hit Zahoď starosti, stále zpívá a koncertuje po celém Slovensku. „Je škoda, že jsem tady v Čechách tak málo, budu moc ráda, když bude příležitost vystupovat tu častěji,“ svěřila se deníku Aha! Kociánová, která v sedmdesátých často zpívala i s Karlem Gottem (74).

Zbyněk Drda (27): Objíždí Rusko

Zpěvák, který vyhrál třetí ročník soutěže Česko hledá SuperStar, se na akci pořadatele Martina Franceho (45) ukázal i se svou přítelkyní. Stále se živí zpíváním a vystupuje po celé zemi. A nejen tady. „Teď mě delší dobu nebylo vidět, hodně jsem cestoval za prací do Ruska, Běloruska a dalších států bývalého Sovětského svazu. Tím, že jsem sám napůl Rus, tak je to pro mne jednodužší,“ prozradil Zbyněk.





Přečtěte si
dandova
16. 6. 2014 • 07:55

Děkujeme, paní Kociánová, ale diblíků je tady dost.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.