Vlaďka Řepková (32) se koupe v milionech: Známe její majetkové poměry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vlaďka Řepková (32) se koupe v milionech: Známe její majetkové poměry!

Vlaďka Erbová
Vlaďka Erbová (Dana Kolářová / Blesk)

Smutné události, které provázejí modelku od svatby se zlobivým fotbalovým kanonýrem, jí tak trochu lezou do peněz. I proto se snaží prodat černošické milionářské sídlo, což se jí jistě časem podaří a shrábne několik desítek milionů korun. Ale i kdyby ne, má všechno slušně pojištěné. Věděli jste, že Vlaďka je hlavou realitní kanceláře a sypou se jí penízky i z míst obydlených sociálně nepřizpůsobivými spoluobčany?

Na ulici Vlaďka neskončí

Je to tak! Zatímco ve vzteku při couvačce Vlaďka Řepková sešlápla plyn svého mercedesu, až to málem odskákal dotěrný zřízenec exekutorského úřadu, Tomáš Řepka (40) táhne rodinný škuner ke dnu kvůli příšerným požadavkům na výživné ze strany zhrzené exmanželky.  Jenže ani zabavování majetku, potažmo manželovy problémy nemohou Vlaďku vyvést z míry. Je totiž zabezpečená! S velice zajímavými výsledky pátrání přišel týdeník Sedmička.


Majitelka realitky

Pamatujete ještě, když se modelka jmenovala Bahenská? A právě Vladimíra Bahenská má být shodou okolností majitelkou firmy Černošická obchodní a realitní s.r.o., na kterou je sídlo za 40 milionů psané. Zároveň je ovšem dům obstaven astronomickou částkou 25 mil. korun, kteroužto zástavu musí majitelka před samotným prodejem vyplatit. To se ovšem za pomoci právníků dá zařídit a je téměř jisté, že kvůli směšným "pětadvaceti míčům" nebude muset silikonová fešanda prodávat další zajímavé nemovitosti.
Byty plné sociálně nepřizpůsobivých

Celkem překvapivě totiž Erbová-Řepková vlastní čtyři byty na panelovém sídlišti v Mostě. Konkrétně na nechvalně proslulém sídlišti Most II. Právě tyto končiny totiž v drtivé většině obývají občané, které by si za sousedy nikdo nepřál.  Kdopak jí to nakukal, aby si koupila byty plné neplatičů? Zlí jazykové dokonce tvrdí, že jsou to všechno příbuzní modelky, protože z Mostu pochází.
Ždíme úplné chudáky

Ale to určitě není pravda, s těmi by Řepková neměla takové problémy ohledně placení nájmu. Ten činí u jednoho bytu 8 tisíc měsíčně. "Když mi paní na Vánoce řekla, že nemá peníze, a já za ní vidím těch pět dětí…pookřála jsem," přiznala modelka Aha!, že byty příliš nesypou. Nakonec jí s dlužníky došla trpělivost, navíc se jí Tomáš Řepka stále smál, tak přistoupila k tvrdšímu vymáhání dlužného nájemného.



Přečtěte si
ararat
27. 6. 2014 • 22:34

proč kriminál,to by museli zavřít půl republiky

mandat
14. 6. 2014 • 00:13

A to si na to vsechno vyelala sama ?????????????

illis
12. 6. 2014 • 23:09

Jasně, že není blbá, ale chytrost je u ní také na pováženou .

6010
12. 6. 2014 • 13:09

Tak tuto zlatokopku již nelituji. Má dost, dluh mohli lehce zaplatit a mít klid.Teď jí hrozí kriminál, stálo to za to? Že to Řepka odůvodňuje, že neplatí z principu, hlupá výmluva.Zda jim ty nervy a možná i kriminál ze ten princip stojí?

va45
12. 6. 2014 • 11:19

Tak by mohla z lásky k Řepkovi jak se nám snažila namluvit zaplatit jeho dluhy jako správná manželka,když dře Řepka rypákem o zem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.