Rychtář okupující vilu v Uhříněvsi: Za všechno prý může Artur! A co to stojí peněz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rychtář okupující vilu v Uhříněvsi: Za všechno prý může Artur! A co to stojí peněz!

Proč Rychtář neopustí Uhříněves? Za všechno prý může Artur!
Proč Rychtář neopustí Uhříněves? Za všechno prý může Artur! (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček, Slávka Červená, reprofoto TV Pětka, ara)

Josef Rychtář (56), který po sebevraždě své ženy prohlašoval, že z Uhříněvsi odejde do Říčan, dál tráví horké dny v domě Ivety Bartošové (†48). Nejprve říkal, že kvůli zlodějům, pak kvůli Ivetiným zvířatům, teď přišel s tím, že za všechno může »nevděčník« Artur!

Rychtář má prý už sbaleno a chystá se předat Arturovi klíče, jenže ten se prý k ničemu nemá. „Je to hrozný nevděk! Kvůli Arturovi utrácí strašně moc peněz a on se mu ani neozve,“ tvrdí webu super.cz jeho zdroj z Rychtářovy party s tím, že vdovci prý dochází trpělivost. Údajně musí platit energie a hypotéku, přičemž však dobře ví, že všechno jednou připadne Arturovi a on z toho nebude mít nic.

„Taky by se na to mohl vykašlat a nic neplatit, ale to by po domě hned skočili exekutoři a na syna Ivety by po zaplacení pohledávek zbylo opravdu jen málo,“ snaží se zdroj webu obhajovat vdovce a říká, že pokud se nebude dál nic dít, Pepa se sebere a odejde. Do Ivety prý Rychtář také nacpal spoustu peněz a teď se mu nechce zbytečně platit nic dalšího. Opravdu takhle Rychtář uvažuje?

Pokud ano, tak by si v první řadě měl připomenout to, že Artur za ním zhruba před třemi týdny přijel a on ho nepustil ani do vrátek! A to si chtěl vyzvednout jen své osobní věci. A peníze, které musí na provoz domu vynaložit? Už dávno zaznělo, že Ladislav Štaidl nemá vůbec žádný problém dluhy na domě uhradit. Podle jejich rodinného přítele plánuje Štaidl zaplatit hypotéku, dům prodat a tím celou Uhříněveskou záležitost uzavřít. Peníze na takvou transakci úspěšný hudební skladatel bez pochyb má.

Důvod omezené komunikace Artura a jeho otce s Rychtářem je podle všeho někde úplně jinde. Během posledních týdnů se totiž Artur a spol. přesvědčili, že se vdovcem prakticky komunikovat nelze, což dokázal už při pořádání pohřbu, ze kterého se nakonec stala fraška. Už tenkrát nebral ohledy na nikoho z Ivetiny rodiny. S Rychtářem tak teď budou komunikovat už jen právníci.





Přečtěte si
illis
10. 6. 2014 • 21:31

bum-bac-bum

illis
10. 6. 2014 • 21:06

hejhej .

illis
10. 6. 2014 • 21:05

jenda_benda Napadnout závěť by od něho nebylo rozumné. Teď ty řeči kolik ho vše stálo , kolik ho stál Artur když byl u Ivety o víkendech. Hnus, že mu to není trapné, něco z toho vykládala nějaká jeho kámoška. Jaký je prý chudák. On není žádný chudák, nejen za Ivetina života, ale i po jejím odchodu nezapomene ze sebe chudáka jen dělat .

illis
10. 6. 2014 • 20:58

catherin4 Že se nestydíš, jsi vůbec člověk, nechápeš jak tvá hnusná slova mohou zasáhnout Ivetina syna. Jen lidi bez kouska citu si tady plácají nesmysly, to jsii se tedy ukázala .

blanka19
10. 6. 2014 • 19:22

Ivetu už teraz nechaj na pokoji a v kľude odpočívať. Teraz to už nie je o Ivete, zmýlila si si článok.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.