Rázlová bodla kudlu do zad Poullain: Napráskala chlapa Chantal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rázlová bodla kudlu do zad Poullain: Napráskala chlapa Chantal!

Regina na Chantal prozradila, že má nového chlapa!
Regina na Chantal prozradila, že má nového chlapa! (Foto: Aha! - Martin Přibyl, Alexandr Malachovský, koláž Ahaonline.cz)

Oblíbená a "šmrncovní" Chantal Poullain (57) se několikrát přiznala, že jí to s muži příliš nevychází. Nedávno se však chytil na udičku nový kousek, o čemž ovšem herečka zatvrzela  mlčela, případně zapírala. Nyní musela s pravdou ven, i když mlží jak baskervillská blata.

Poullain si na své soukromí dává pozor a o nové známosti do světa rozhodně nevytrubovala. Naštěstí má tak dobré kamarádky, jako je Regina Rázlová (66), které jí spolehlivě zradí. To vše samozřejmě s nadsázkou. "Má nového chlapa. Taková krásná baba, tak ještě aby neměla," řekla Rázlová, která se ve svém věku taktéž ráda parádí. "Ráda si na sebe vezmu podpatky a mladistvou módu," přiznala.


Chantal Poullain už nemohla dále zapírat, a proto se rozhodla přiznat barvu. "Po polívce mám konečně hlavní chod. Nechci ale nic prozrazovat, mám ráda svá tajemství," řekla bývalá manželka Bolka Polívky (64).
Chcete-li se dozvědět další pikantní detaily, podívejte se v sobotu večer na zábavný pořad Sejdeme se na Cibulce, který vysílá televize Barrandov od 21:50!



Přečtěte si
astia
9. 6. 2014 • 09:27

...hlavně že ty jsi fešák........

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.