Bývalá narkomanka Šárka Ullrichová (39) z ULICE: O brutálních kopačkách a těhotenství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bývalá narkomanka Šárka Ullrichová (39) z ULICE: O brutálních kopačkách a těhotenství!

Šárka Ullrichová by se novému vztahu nebránila.
Šárka Ullrichová by se novému vztahu nebránila. (Aha! – Roman Souček)

Znáte ji ze seriálu Ulice jako HIV pozitivní Zuzanu Hrubou. Alkohol a drogy poznamenaly život seriálové pekařky a matky Františka stejně, jako v reálném životě propadla závislosti na drogách a musela se popasovat s realitou lidské trosky. Dokázala se však zvednout a jít dál. Nyní promluvila o divokém rozchodu s partnerem, a jak to má s vytouženým dítětem.

Sex, drogy a rock ´n´roll

V Ulici hraje Šárka Ulrichová devět let a mohli jste ji vidět v řadě filmů a TV pořadů. Bohužel se zasloužila o nechtěnou pozornost, když si po vzoru své seriálové postavy vytvořila drogový návyk. Známý scénář excesů Šárku proslavil stejně jako působení v televizi nebo její erotické snímky, jichž je plný internet. Před půl rokem za pikantních okolností ukončila svůj několikaměsíční vztah.


Veselé Vánoce!

Milenec Šárky Ulrichové schytal doslova "čistý průstřel", když dostal kopačky rovnou na Štědrý den! "Dala jsem si ultimátum, že s ním vydržím přesně do Vánoc a pak uvidím, jestli ten vztah má smysl. A zjistila jsem, že ne. A jak to má člověk nastavené v hlavě, tak se to tam srovnalo a řekla jsem si, že právě teď je ten pravý čas ten vztah ukončit," prozradila herečka v magazínu Šíp. "
Kdy přiletí vzácný pták?

"Byl to krásně dramatický rozchod. On to bral dost špatně, ale já jsem byla citově vyprahlá. Samozřejmě že jsem z toho také nebyla šťastná. Umřela mi iluze a potřebovala jsem ji oplakat," říká dnes s odstupem. A už má zase roupy a nějakého chlapa by si vedle sebe opět přála. Jenže její osobnost je pro muže těžkým oříškem, když říká: "Já se vždycky v tom chlapovi úplně rozpustím, ale on mě miluje za to, jaká jsem." A chtěla by dokonce otěhotnět, má totiž nejvyšší čas. "Mám to u čápa objednáno, ale to jsou hrozně vzácní ptáci. Tak uvidíme," uzavírá.



Přečtěte si
ouha
4. 6. 2014 • 07:47

To je ta smažka, která kandidovala do Evropského parlamentu?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.