Smrt Bartošové: Rychtář ji měl sledovat od roku 2011! Nová svědkyně míří na policii... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smrt Bartošové: Rychtář ji měl sledovat od roku 2011! Nová svědkyně míří na policii...

Domenico Martucci má další novou svědkyni.
Domenico Martucci má další novou svědkyni. (Foto Aha! – M. Pátek, P. Machan, archiv Facebook D. Martucci)

Telefonát, zachycující intimní rozhovor Ivety s matkou, nenechal chladným ani hraběte Domenica Martucciho (37). Bere ho jako další důkaz sledování zpěvačky!

„Já si o tom všem myslím, že je pan Rychtář schopný všeho. A pořád mě nepřestává překvapovat,“ řekl hrabě. „Myslím si, že ten telefonát, který zveřejnil, je dalším jasným důkazem toho, že Ivetu sledoval. A to dělal už od roku 2011, jakmile ji získal do své moci,“ svěřil se Domenico Aha! a zároveň exkluzivně prozradil, že se na jeho stranu přidal nový člověk. „Mám novou svědkyni, která byla často s Ivetou a půjde svědčit na policii proti Rychtářovi,“ oznámil Aha!.

Maří vdovec vyšetřování?
Než zveřejnil soukromý telefonát Ivety s maminkou, čekal 30 dní. Ještě v den smrti své ženy přitom ukázal dopis na rozloučenou pro Artura i obraz, který mu prý Iveta namalovala k narozeninám. Policie si z domu odnesla Ivetin mobil, Rychtář ale před ní zatajil zpěvaččin poslední rozhovor s matkou z jeho telefonu. „Je neskutečné, kolik lží se šíří. Pokud vím, policie tuto nahrávku ještě nemá,“ řekl Rychtář. Proč ji zveřejnil až měsíc po sebevraždě Bartošové, ale nekomentoval. „S ohledem k probíhajícímu vyšetřování se k tomu nebudeme vyjadřovat,“ odpověděla na otázku Aha!, zda tím nemohlo být zkomplikované vyšetřování, policejní mluvčí Andrea Zoulová



Přečtěte si
illis
1. 6. 2014 • 19:57

hgfcf . A jaký morální kredit má Rychtář, odpovím vám sama. Žádný!!

illis
1. 6. 2014 • 19:56

mrdounberlusconi Dobytku .

arimi
31. 5. 2014 • 23:14

to bylo celkem trapné, jak se tam zacala sjíždet jeho rodina, slétali se okamžite jako supi do toho baraku, a ta mladá, to máš pravdu, tam urcite strejdu nechodila utešovat... cenných věcí po ivete asi moc nezbylo... celá rychtarovic familie brala jako po nebohém

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.