Darina Nová (56) se distancuje od exmanžela: Z Rychtáře má hrůzu! Volá jí a nadává... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Darina Nová (56) se distancuje od exmanžela: Z Rychtáře má hrůzu! Volá jí a nadává...

Darina Nová by se ráda zbavila Josefa Rychtáře jednou provždy. Stále jí otravuje život...
Darina Nová by se ráda zbavila Josefa Rychtáře jednou provždy. Stále jí otravuje život... (Foto: Aha! - David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

Dosud mlčela. Žena, které Iveta Bartošová (†48) odloudila manžela, žije v trvalém strachu z Josefa Rychtáře (56), který podle mnohých sebevraždu zpěvačky inicioval. Paní Nová, která se po rozvodu vrátila ke svému dívčímu jménu, se stále s Rychtářem soudí kvůli brutálnímu napadení. Chtěla by mít od svého exmanžela navždy klid, jenže on jí nedá vydechnout...

Mám strach...

Na nervy hraje Rychtář paní Nové každou chvíli. Naposledy, když strašil, že se k ní nastěhuje po pohřbu Ivety Bartošové. V tu chvíli ale ještě tvrdil, že ve vile v Uhříněvsi nezůstane. Dnes už je jisté, že se mu v zadluženém domě, který měl připadnout Arturovi Štaidlovi (17), zalíbilo a hodlá tam přebývat nadále. Pro Novou je to úleva, ale stejně v Říčanech nemá klid. "Snažím se mu vyhýbat. On sem sice jezdí do své firmy, ale nikdy se nepotkáváme. Mám strach se s ním setkat. Doufám, že nedojde k tomu, že se ke mně nastěhuje," prozradila týdeníku Sedmička.


Nechci s ním mít nic společného

Tím, že se bývalá Rychtářova manželka a oběť napadení rozpovídala, celkem riskuje a dokazuje to, že je na ni činěn nátlak. "Vždycky když něco vyjde, tak mi hned volá a nadává. Já s ním opravdu nechci mít nic společného," zoufá si Darina Nová. Zároveň odmítá, že by se, byť teoreticky, mohl Josef Rychtář vrátit. "Žijeme tady já a můj syn s rodinou. Nevím, kde by on chtěl žít, a vůbec mě to ani nezajímá. Nějakou část domu sice vlastní, ale to není ta otázka, kterou nyní řešíme," řekla paní Nová.



Přečtěte si
clarabella
1. 6. 2014 • 01:10

Nebo se ho bojí, že?! Jak vidno už jednou ji zřídil a nepomohl ji nikdo. Kdybyste měl zkušenost s takovým partnerem, mluvil byste jinak.

clarabella
1. 6. 2014 • 01:06

Po dnešku mi sklapne. Možná už balí kufry.

clarabella
1. 6. 2014 • 01:05

Nepotrestala. Díky IB se zbavila tyrana. Měla by IB být vděčná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.