Podivný tah Kramného: Najal si právníka, kterého sám označil za lháře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Podivný tah Kramného: Najal si právníka, kterého sám označil za lháře!

Petr Kramný žádá o pomoc člověka, kterého označil za lháře. Teče mu do bot?
Petr Kramný žádá o pomoc člověka, kterého označil za lháře. Teče mu do bot? (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Tým, který má zprostit Petra Kramného obvinění, že zabil svou manželku a dceru, se rozrostl nečekaným směrem. K advokátce Janě Rejžkové totiž přibyl egyptský právník Keroles Ezzat Bashier. Vdovec mu už měl podepsat i plnou moc.

„Já, níže podepsaný Petr Kramný zmocňují tímto pana Keroles Ezzat Bashier k zastupování,“ začíná dokument, který se objevil na stránkách Blesku. A tím pádem je hned jasnější, koho myslela Rejžková svým egyptským kolegou, díky kterému má přístup k informacím z egyptského spisu. Právě tento právník, který sám od sebe přináší stále nové a šokující informace o případu, přitom Kramného pořádně rozčiloval v době, kdy byl ještě na svobodě.

„Co jsem na něj slyšel, to mi bohatě stačilo. Proč se asi do Egypta ještě nevrátil?“ ptal se tehdy v Kramný v Blesku a sám si odpovídal: „Je to totiž lhář a nevěřím mu ani slovo. V životě žádný spis neviděl,“ tvrdil rezolutně Petr.

Egypťan přinesl mimo jiné informaci o tom, že Češky byly otrávené kyanidem v malých dávkách, reagoval slovy: „Nerozumím, proč pan K. napadá mou osobu. Pan K. mě ani jednou nekontaktoval a také nekontaktoval nikoho z mého advokátního týmu. Nevím, z čeho usuzuje, že chci jeho peníze a že jsem lhář. Pan K. je teď v České republice a já doufám ve spravedlnost místních orgánů. Rodina pozůstalých má právo k nahlédnutí do spisu. Nikdo ale této možnosti zatím nevyužil.“ Jak to vypadá, nakonec Kramný s Bashierem našli společnou řeč díky české advokátce Janě Rejžkové.



Přečtěte si
zabijecka
30. 5. 2014 • 17:08

Takového šlendrijánu jak v Egyptě, tak tady. Egypt je ale Afrika amy jsem dokonce v EU, a je vůbec nějaký rozdíl?

matylda-rut
29. 5. 2014 • 21:29

Pro tebe to platí taky sprostá slova si ponech, když jsi na WC.

matylda-rut
29. 5. 2014 • 21:29

Ty jseš nějaká Kunhuta bláznivá. Sví jo? Sví????? Nepiš jako pometlo a taky nemusíš psát sprostě. všechno se dá napsat, ale slušně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.