Nejbližší Ivety Bartošové se domluvili: Chytrý plán proti Rychtářovi! Známe detaily... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejbližší Ivety Bartošové se domluvili: Chytrý plán proti Rychtářovi! Známe detaily...

Rychtářovi řada lidí nedokázala odpustit, jak s Ivetou manipuloval. Proto vznikl plán...
Rychtářovi řada lidí nedokázala odpustit, jak s Ivetou manipuloval. Proto vznikl plán... (Foto: Aha! - Karel Kopáč, TV Pětka, koláž Ahaonline.cz)

Důrazné »NE« místo »ANO« měla Iveta Bartošová (†48) říct Josefu Rychtářovi (56). Zpěvaččina matka Svatava (74) a bratr Lumír (50) dělali loni v létě spolu s Ivetiným italským exmilencem Domenicem Martuccim (37) maximum, aby svatbě zabránili.

„Mrzí mě, že si všichni myslí, že rodina Ivety nepodnikla žádné kroky k tomu, aby zabránili její svatbě s Rychtářem. Přitom v tichosti bojovali, jak jen to bylo možné,“ svěřil se Aha! Martucci, který byl dokonce před zpěvaččinou svatbou ve Frenštátě pod Radhoštěm a rodině pomáhal i tím, že jim poskytl služby svého právníka.

„Šlo o legální kroky. Rodina Ivety dělala úplně všechno možný i nemožný, aby ji chránila,“ prozradil Domenico, který je prý dodnes v častém kontaktu hlavně s Lumírem. Přestože právní kroky rodiny blíže nespecifikoval, naznačil, že šlo o zbavení svéprávnosti. Sám ale přiznal, že to byl dopředu prohraný boj. „Dokázat to před svatbou bylo těžké a po ní byla šance přímo nulová,“ řekl Martucci. Termín obřadu byl navíc utajený, nevěděla o něm ani Ivetina matka. „Nebyla jsem pozvaná, je mi to strašně moc líto, ale nedá se nic dělat. Naše vztahy se už asi nikdy nezlepší. Nezavolal mi dokonce ani pan Rychtář, který mě dosud o všem informoval,“ nechala se slyšet po svatbě zoufalá maminka Svatava. Vynaložené úsilí, o kterém rodina na veřejnosti raději vůbec nemluvila, tedy přišlo vniveč.

Martucci: Rychtářovi jde jen o majetek!
Zpěvaččini nejbližší sice už nemůžou bojovat za záchranu milované Ivety, ale mají nové, snad ještě větší přání. „Já si myslím, že by si určitě přáli mít urnu s Ivetinými ostatky u sebe ve Frenštátě. A také by chtěli, aby Iveta našla klid,“ vyslovil nahlas přání Svatavy a Lumíra Martucci, který je přesvědčený o tom, že vdovec má jeden cíl. „Rychtářovi jde jenom o majetek,“ řekl Ital deníku Aha! svůj názor.



Přečtěte si
charmed18
30. 5. 2014 • 10:06

to je zajímavý, že předtím Artur normálně za matkou chodil, i do Bohnic, chudák - a s Rychtářem

hejhej
28. 5. 2014 • 19:54

To Ti nedošlo, že ten přihouplý název vymyslel někdo z redakce??

hejhej
28. 5. 2014 • 19:53

oltec: Taky mám ten pocit, že zrůda Rychtář smrdí i přes monitor. Fuj, ten je odporný

oltec
28. 5. 2014 • 19:18

opakuješ se pořád dokola s Rychtářem být v jedné místnosti tak se asi udusím smradem ten smrdí i přes monitor a je ušmudlanec

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.