Spoluvězni Kramného: Jak dávají muži, který měl zabít osmiletou dceru, za vyučenou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Spoluvězni Kramného: Jak dávají muži, který měl zabít osmiletou dceru, za vyučenou?

Rodiče Petra Kramného ho jdou navštívit.
Rodiče Petra Kramného ho jdou navštívit. (Foto Aha! – Martin Hurda)

Petr Kramný, který stále ve vazební věznici v Ostravě čeká na další výsledky vyšetřování smrti své manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8), má dnes narozeniny. Jediný, kdo mu zřejmě popřeje, bude jeho spoluvězeň…

Pro Kramného, který byl od manželky zvyklý na luxusní dárky, jako třeba jízdu ve sportovním autě, budou letošní narozeniny velmi zvláštní. Poprvé je stráví za mřížemi. Podle jeho advokátky Jany Rejžkové mu už minulý týden popřáli rodiče, kteří mu také přinesli dárky – časopisy o autech a knihu o Michaelovi Schumacherovi.

„Sedím tam nevině. On to neudělal. To by se nemohl podívat tchánovi do očí,“ řekla Petrova matka, která od začátku stojí za svým synem. Dnes, v den jeho 36. narozenin, mu popřeje zřejmě jen jeho spolubydlící v cele. Ten má údajně na triku daňový delikt a s Petrem vychází naprosto bez problémů. A k muži, který se měl dopustit nejhoršího zločinu – vraždy dítěte, se chová bez zášti.

A stejně tak se prý chovají i ostatní vězni, kteří, byť vědí, kdo s nimi sdílí vězení, se ho prý vůbec nepokoušejí kontaktovat.



Autor:  ph,Slávka Červená

Přečtěte si
binddy
21. 5. 2014 • 10:45

Když je někdo ve vazbě,tak je tam sám,tak nechápu jaký spoluvězeň

jasnovidec01
20. 5. 2014 • 13:46

to je právě to , aby celá věc byla skutečně dokázána ,nepodlehnout jen podle bulváru .Policie zarytě mlčí a lidé dostávají jen kusé informace od advokátky o to jde.

pavucinka
20. 5. 2014 • 11:38

Chtělo by to osobní odpovědnost úředníka/ i soudce/ za pochybení. Kramný je ve vazbě zbytečně, jelikož nemá kohoi ovlivňovat a proč utíkat. Vždyť se chtěl naopak vrátit. Také Ratha chtěli potom odškodnit 250 000 Kč za vazbu. Ale Kramný není exhejtman a nemá kontakty, napříkald přes advokáta na další subjekty. On se z toho nikdy dostat nemusí , a obnova řízení ? Kájínek ji zatím nedosáhl, ač důvod nastal./ nový svědek, jiná svědecká výpověď/ , tak jediná šance je v obrodě právního systému.

babatomanija
20. 5. 2014 • 11:34

tady začal nešvar což je jistě sjednocované rozhodování všech soudních instancí, takový řetěz), kdy se jen potvrzuje. Je to jednodušší, ale proč potom ty instance vůbec existují? Egypt se choval od začátku do konce podivně, ale to zřejmě nevadí, jelikož tam hledat vraha není ani na jedné straně žádný zájem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.