Starší syn Rychtáře Josef drsně: Iveta do nebe nepřijde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Starší syn Rychtáře Josef drsně: Iveta do nebe nepřijde!

Josef Rychtář se zastal otce, na Ivetu má ale vlastní názor...
Josef Rychtář se zastal otce, na Ivetu má ale vlastní názor...  (Facebook, ara)

Vdovec Rychtář má dva syny. Zatímco mladší Jan je věčně po jeho boku, starší Josef se od veškerého dění distancuje. Avšak i on neodolal a k celé situaci ohledně zpěvačky Bartošové se vyjádřil na svém Facebooku.

Podle informací Super.cz měl starší syn Josef se svým otcem špatné vztahy ještě před sebevraždou zpěvačky. V posledních dnech se ho ale zastal a prohlásil, že jeho otec za smrt Ivety nemůže. Nicméně ani to mu nezajistilo pozvání na pohřeb, kam podle všeho půjde jenom mladší Jan.

„Na pohřeb nejdu. Nejsem zvaný, ale nešel bych, i kdybych byl. Tátu podpořím jinak. Navíc jsem v práci,“ uvedl podle Super.cz na svém sociálním profilu. A nezůstal jenom u toho. Docela drsně zhodnotil Ivetin odchod ze světa.  „Dobře, dejme tomu, že je nebe a peklo. Sebevrahové do nebe nepřijdou,“ nebral si servítky.

Sebevrahové do nebe nepřijdou.



Přečtěte si
illis
15. 5. 2014 • 20:31

japome To myslíš klid Rychtářovi , ten ho bude mít už těžko, Ivetu dohnal k odchodu ze světa, tohle už mu nikdo neodpáře a svatý on určitě není a nikdy nebyl .

momoko
15. 5. 2014 • 12:23

rodina Rychtářovic by asi chtěla kecat úplně do všeho, prostě dementi

gnomie
14. 5. 2014 • 11:36

No podle církve a našeho náboženství určitě ne, bohužel. Podle toho by se měl řídit i kněz, který smuteční obřad vedl. Správně by tam neměl co dělat, nebo ne???

gnomie
14. 5. 2014 • 11:32

Už jsem dávala příspěvek o pohřbu I. B. s knězem, pokud nebyli oba křtěni a neměli ani svatbu řízenou knězem v kostele, neměl by být kněz ani na pohřbu. Nechci být nějak zlá nebo tvrdá, ani já neměla svatbu v kostele i když jednu dobu mého hledání v životě jsem po tom na krátko zatoužila, ale byla jsem odmítnuta, kvůli mému nepokřtění. A další co mě zaujalo, církev jako taková má přece proti sebevrahům své proti a svůj náhled. Neměli by se účastnit. Takže je asi tento kněz nějaká novinka?? Jen tím chci ukázat, jak církev všeobecně funguje. Člověk volá o pomoc je v úzkých, má ale smůlu protože není pokřtěn, žádná pomoc. Takže jste v pr...i!! Jó když nejste pokřtění nepřispíváte ale jste celebrita, tak proč né?? Tím se nechci dotknout duše I. B. Jen je to vhodný příklad, jak je naše církev tolerantní, když jste někdo...

japome
13. 5. 2014 • 20:02

koukám jako blázen - lidičky vy jste se museli zbláznit nebo co - co člověk to soudce - dobře Vám bulvár vymyl mozky - máte málo svých starostí?? - dopřejte té rodině už klid - jste jako hyeny

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.