Jak neschopný Rychtář parazitoval na úspěšné Ivetě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jak neschopný Rychtář parazitoval na úspěšné Ivetě!

Jan Antonín Duchoslav si myslí, že se Rychtář chce stát slavným.
Jan Antonín Duchoslav si myslí, že se Rychtář chce stát slavným. (Foto Aha! – Martin Hurda, Pavel Machan )

Bývalý »machr« ze Sněženek Jan Antonín Duchoslav (49) se jako první důrazně ohradil proti chování vdovce Josefa Rychtáře (56). A to nejen po smrti zpěvačky, ale i v době natáčení show v TV Pětka.

Už během vysílání prý Duchoslav s obavami sledoval zhoršující se stav zpěvačky a musel se vyrovnávat i se začínajícím slavomanstvím Josefa Rychtáře. Ten totiž na natáčení jezdil společně s Bartošovou a podezřele často si bral slovo za ní. Podle Duchoslava se totiž sám snažil stát slavným a středem pozornosti. Což se mu po smrti manželky v roli truchlícího vdovce velmi daří.

„Jakýmsi způsobem se v tom realizuje, přitom on nikdy nic nedokázal. On je pro mě naprosto odporná zrůda,“ řekl herec Blesku. Ivetu prý odřízl od světa a donutil tak, aby se na něm stala závislou. „Vyhovovalo mu, když byla dole. Protože pak si mohl hrát na toho ochranitele. Kdyby byla Iveta v pořádku, tak ho vyrazí,“ říká dále. Do studia mu chodili oba, i když reality show nesla pouze jméno Ivety. Rychtářovi se ale vždycky podařilo procpat do studia a sedět po jejím boku. „Chodil s Ivetou na naše živé přenosy a stále častěji si bral slovo,“ popisuje Duchoslav praktiky slávychtivého Pepy.



Přečtěte si
zzapp
8. 5. 2014 • 07:26

Sakra, zas máš pravdu, rentierskej. Přesný.

zzapp
8. 5. 2014 • 07:24

Ale věděla to, hloupá nebyla.... A - ano, na účet jí /prý jeho/ chodily peníze, které vydělala před trychtýřem, ten totiž vydělal ho...o. jen parazitoval.

zzapp
8. 5. 2014 • 07:19

určitě. ať psychiatra vyhledá. ale cimický je ...XXL neprofi.

zzapp
8. 5. 2014 • 07:17

dotomax...napsáno přesně. Ale chlapci z I.oddělení si jej nepodají. Bohužel. Nemají důkazy a trestní zákon, obvinění či trestní stíhání je - o tom. V ČR.

zzapp
8. 5. 2014 • 07:10

Pro...robin5... Jsi žena, takže na tvou adresu nepoužiji slovo ...v.ůl. ...A jsi dost stupidní, nicméně na názor má každý právo. O jejím životě víš ..ho..wno. odsuzovat a kritizovat i přesto umíš. Raději udělej někomu něco dobrého, pozitivně nepůsobíš a tvůj život patrně také tak bude vypadat. Štěkno.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.