Čtyřnásobná matka Antalová: Peníze se sypou, ale děti nezvládá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Čtyřnásobná matka Antalová: Peníze se sypou, ale děti nezvládá!

Alena Antalová přiznává starosti v rodině.
Alena Antalová přiznává starosti v rodině. (Foto Aha! – Pavel Machan )

Přípravy na muzikál Mamma Mia! jsou v plném proudu a jednu z hlavních rolí získala i herečka Alena Antalová (41). Herečka známá divákům především ze seriálu Pojišťovna štěstí ale bude muset skloubit výchovu čtyř dětí s dojížděním z Brna do Prahy.

Herečka na konkurzu muzikálu režiséra Procházku přesvědčila a nadiktovala si také velmi slušné podmínky hraní. Za představení bude dostávat 10 000 korun a tisícovku k tomu jako cestovné. To je velmi příjemné.

Nicméně úspěch v pracovním životě bude vykoupen nedostatkem času v tom rodinném. Antalová má pocit, že už tak nezvládá početné potomstvo. „Mám pocit, že to nezvládám vůbec, a to není do naší rodiny ještě zamotaná Mamma Mia!. Chaos je v naší rodině už teď, je nás moc, všichni křičí, pořád něco padá, je toho sice hodně, ale nikdy bych neměnila. Pro mě je to smysl života. Jsem šťastná, stejně jako na jevišti,“ svěřila se herečka na stránkách iDnes.cz

Role Donny se nebojí. "Hraju spoustu představení, ve kterých tančím, takže z toho strach nemám, řeším jen to, abych měla na práci klid a abych dokázala podat ten nejlepší výkon, jaký umím,“ uzavírá herečka.



Autor:  mpa

Přečtěte si
anezat
2. 5. 2014 • 13:19

A on ji někdo nutil k tomu mít tak početné potomstvo? Další bláznivka, které ještě nedošlo, že holt nemůže mít všechno... No ale koneckonců, za ty peníze pořídí každému dítěti jednu chůvu a doma určitě bude po křiku a padání.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.