Kamila, která klofla farmáře Petra: Řeči o souložení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kamila, která klofla farmáře Petra: Řeči o souložení!

Farmář hledá ženu. Jak to dopadlo?
Farmář hledá ženu. Jak to dopadlo? (TV Prima)

Už dnes večer odvysílá televize Prima závěr čtvrté řady reality show Farmář hledá ženu. Jak dopadly jednotlivé vztahy? Přežily vůbec zimu? Návštěva u Petra a Kamily byla hodně překvapivá.

Kamila je, jak to vypadá, holkou do nepohody. Opustila teplé místečko v kanceláři, odstěhovala se k Petrovi a ve dvě ráno vstává do kravína. Pracuje jako dojička, chodí ve špinavém oblečení a říká, že je konečně šťastná a v přírodě. Vypadá to na idylku.

Pohodička Petra a Kamily měla nicméně jednu trhlinu, a to společné bydlení s rodiči. Petr, který o novou lásku nechtěl přijít, nakonec přišel se zajímavým řešením. Pořídil přerostlou maringotku, přesněji řečeno mobilheim. Ten je ještě třeba zařídit a zřejmě i mírně opravit, ale to mladému páru neubírá na optimismu. Rozverná Kamila dokonce štábu ukázala, kde budou souložit, jak se můžete přesvědčit ve videu…

Video se připravuje ...

Přečtěte si
ferdinand6
26. 4. 2014 • 23:42

Nemám slov.

alex0800
25. 4. 2014 • 13:44

Jak to vypadá, všechny tyhle "rádoby" soutěže jsou pouze o hlouposti, naivitě a upotřebení použitých a vyžilých sociálních pracovnicích z bordelů;-) Tak tedy, takhle vypadá morální bahno českého národa, kdysi tak hrdého národa plného hrdinů.. Dnes jen samý spekulant, zloděj, matrace či mafiáni a občas i slušný pracující člověk se zjeví.. Skutečně smutné, kam nás luciferiánský NWO systém dovedl. Leč bude ještě hůře, když už jsme na konci éry jednoho věku a před námi je už jen apokalypsa a pak nový svět založený na skutečné lásce a pravdě.. Už se těšíme, až morální bahno a pokušení přestane existovat;-)

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.