Dyk požádal Vilhelmovou o ruku: A ona mu dala košem! Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dyk požádal Vilhelmovou o ruku: A ona mu dala košem! Proč?

Tatiana Vilhelmová si myslí, že si z ní Dyk jenom střílí...
Tatiana Vilhelmová si myslí, že si z ní Dyk jenom střílí... (Foto Aha! –Pavel Machan, Alexandr Malachovský, koláž Ahaonline.cz )

Herečka Tatiana Vilhelmová (35) už několikrát odmítla žádost o ruku od svého přítele Vojty Dyka (28). Bojí se snad rozvedená herečka dalšího krachu ve vztahu?

Vilhelmová byla dříve provdána za režiséra Pavla Čecháka. Nakonec jim to ale přestalo klapat a z rozvedeného manželství zbyly jenom dvě děti. Krátce poté herečka skončila s mladším Dykem. Spolu jsou už tři roky a Františkovi (9) s Cyrilem (6) za tu dobu přibyl bráška Lojzík (10 měsíců), kterého má Tatiana s Vojtou.

Během této doby jí prý mladý zpěvák několikrát požádal o ruku, ale ona mu vždycky dala košem. „Žádost už přišla několikrát, ale nikdy jsem si nebyla jistá, zda je to vtip, nebo to myslí vážně. Já se druhému sňatku nijak zásadně nebráním,“ vysvětlila Vilhelmová v Blesku.

A jak to vypadá s plánováním dalšího potomka? „Teď určitě ne, mám těch tří až nad hlavu. Ale časem, třeba…“ usmívá se potutelně herečka. V případě dalšího maminka už si po třech chlapech přeje konečně holčičku.



Přečtěte si
anezat
19. 4. 2014 • 18:44

Dyk ještě ženatý nebyl, takže kdo chce kam, pomozme mu tam.. Jenže do instituce zvané manželství jaksi musí chtít dva. A oni jsou velmi nesourodí co se týče partnerských zkušeností, tak to bude krapánek těžší.

babapsi
19. 4. 2014 • 13:56

nevím proč by si o hodně mladší pohledný mužský měl brát tkovou šerednou babu !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.